DayTrading: Piątek 24.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 25 cze 2016, 00:00

Wzrost
2
17%
Bez zmian
3
25%
Spadek
7
58%

Liczba głosów: 12

pik
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 24.06.2016

Nieprzeczytany post autor: pik »

karnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu? :)
Wyniki sondaży i podejście z początku tygodnia pozwoliło wielu osobom uwierzyć, że zacznie się jakaś magiczna hossa, choć nawet gdyby UK zostało w UE, to szanse na dalsze wzrosty były zerowe, bo nie ma żadnego paliwa do wzrostów.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

pik pisze:
karnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu? :)
Wyniki sondaży i podejście z początku tygodnia pozwoliło wielu osobom uwierzyć, że zacznie się jakaś magiczna hossa, choć nawet gdyby UK zostało w UE, to szanse na dalsze wzrosty były zerowe, bo nie ma żadnego paliwa do wzrostów.
Sondaże były przekupione przez grube ryby, które omamiły leszcza i wciągnęły do gry, by go dzisiaj wydymać bez mydła.
Czyżby i tak wielu z tego forum dało się nabrać? Przecież tu elita traidingu.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

highend pisze:Na weekly EDa sie rysuje przepiekna szpilka ktorej mi brakowalo w ukladance.
czyli 1.26?
jak na razie 1.08-09 :mrgreen:
nie zmartwiłem Cie? to dobrze
euro do piachu-power niet
Ostatnio zmieniony 24 cze 2016, 18:14 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

jak na takie wydarzenia to do tej pory powinien być rekord wpisów, więc niektórzy piją, inni płaczą, a jeszcze inni jak spłacić długi??? - lub czy od razu powiesić się

pik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pik »

karnak pisze: Sondaże były przekupione przez grube ryby, które omamiły leszcza i wciągnęły do gry, by go dzisiaj wydymać bez mydła.
Trzeba przyznać, że akcję rozegrali idealnie do samego końca. Jak ktoś szedł spać kolo 12, to zasypiał w przekonaniu, że rano będzie ładnie rosnąć. Do tego to wczorajsze spokojne zachowanie funta... Ludzie uwierzyli, że nic wielkiego się nie dzieje, a jednak się podziało.

Żeby było śmieszniej, to dzisiaj Waszczykowski w Republice mówił, że we wtorek Tusk dzwonił do Szydło i mówił, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, wyjścia UK. Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

DavidFx pisze:tak sobie pomyslalem nie wiem czy to mozliwe ale teraz takie ruchy beda norma codziennie bo nikt nie wie jak to jest wyjsc z unii i jak to bedzie wplywac na gospodarki jak myslicie wroci to do normy czy codziennie bedzie bujac czy jednak juz jest po wszystkim?
uspokoi się, ale trend jest spadkowy, może jeszcze na edku technicznie nie, ale luki bessy na otwarciu mogą być

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Była awaria serwera dobrych kilka godz. , Admin pisał na którejś podstronie
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

pik pisze:
karnak pisze: Sondaże były przekupione przez grube ryby, które omamiły leszcza i wciągnęły do gry, by go dzisiaj wydymać bez mydła.
Trzeba przyznać, że akcję rozegrali idealnie do samego końca. Jak ktoś szedł spać kolo 12, to zasypiał w przekonaniu, że rano będzie ładnie rosnąć. Do tego to wczorajsze spokojne zachowanie funta... Ludzie uwierzyli, że nic wielkiego się nie dzieje, a jednak się podziało.

Żeby było śmieszniej, to dzisiaj Waszczykowski w Republice mówił, że we wtorek Tusk dzwonił do Szydło i mówił, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, wyjścia UK. Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.
dokładnie !!!!!

-- Dodano: 24 cze 2016, 18:16 --
Janek Trader pisze: Była awaria serwera dobrych kilka godz. , Admin pisał na którejś podstronie
także nie mogłem się dostać

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

pik pisze: Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.
To City znało wcześniej wynik referendum? Bardzo ciekawe

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

Cblondyn pisze:
pik pisze: Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.
To City znało wcześniej wynik referendum? Bardzo ciekawe
Dwa duże banki przed Brexitem przeniosły siedziby do Irlandii. A pamiętacie zwałe dzien przed z 1.1340 do 1.1260. Grubasy wiedziały co się święci.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Zablokowany