DayTrading: Piątek 24.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 24.06.2016
ED wysoko ale może
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
"Jaki tu spokoj nananana"
Emocje opadly conajmniej o 500 pipsow i wszyscy odsypiaja:)
Glosy chodza ze ma byc kolejne referendum. Szkoci chca opuscic UK. Znaczna wiekszosc szkotow byla za pozostaniem Wielkiej Brytanii w Unii. Jeszcze bedzie ze sie Londyn dogada z Unia i trzeba bedzie elki szykowac.
Emocje opadly conajmniej o 500 pipsow i wszyscy odsypiaja:)
Glosy chodza ze ma byc kolejne referendum. Szkoci chca opuscic UK. Znaczna wiekszosc szkotow byla za pozostaniem Wielkiej Brytanii w Unii. Jeszcze bedzie ze sie Londyn dogada z Unia i trzeba bedzie elki szykowac.

Jeżeli chodzi o indeksy, to moim zdaniem będzie tak jak z Grecją w tamtym roku. Na razie wszyscy zakładają, że Brexit już jest faktem, ale dopiero teraz zastanawiają się nad wszystkimi konsekwencjami i moim zdaniem UK nie wyjdzie z UE. Pewnie skończy się renegocjacją umów i tyle. Niemniej w tym czasie będzie dużo zwrotów akcji. Jak ktoś już chce grać w tym czasie to radzę grać małymi pozycjami pod ruchy po 200-500 punktów na DAXie. Jeżeli ktoś spodziewa się teraz "pewnych" ruchów, to niech lepiej przeleje sobie depozyt do banku i pojedzie na wakacje.DavidFx pisze:tak sobie pomyslalem nie wiem czy to mozliwe ale teraz takie ruchy beda norma codziennie bo nikt nie wie jak to jest wyjsc z unii i jak to bedzie wplywac na gospodarki jak myslicie wroci to do normy czy codziennie bedzie bujac czy jednak juz jest po wszystkim?
Trzeba pamiętać, że poza Brexitem jest cały czas problem imigrantów i pozostaje pytanie ile kolejnych krajów będzie chciało referendum. Konsekwencją tego referendum będzie, albo głęboka reforma UE, albo jej rozpad. Do tego w każdej chwili może wybuchnąć jakaś bomba.
SAM JESTEŚ OSZOŁOMEMfx-technik pisze:Mam nadzieję, że także pozostaną w głowach farciarzy i innych oszołomów!pedro pisze:o tych analizach, to z przekąsem pisałem ; ) ...
ale przyznam szczerze, ze sie nie spodziewalem takiego show ... a m5 świeczki na rzeźniku z zasięgiem ponad 900 pips, na długo pozostaną mi w głowie : )

Zostanie im nic nie warty funt i Mała Brytania.
Szkocja oraz Irlandia Północna się odłaczą i zostaną w EU.
Szkoci przyjmą walutę euro.
Eur Power !
Eur Power !

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Przestraszyli słabe ręce, odebrali akcyjki w dołku i ...... hossa dalej. 
A jak krew się leje to najlepsza okazja do zarobku.

A jak krew się leje to najlepsza okazja do zarobku.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2016, 17:45 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś jest warte funta kłaków
nowe dosłowne znaczenie.
Sell GBP
Buy EUR
-- Dodano: 24 cze 2016, 16:45 --
Nie wiem jak DAX czy SP500 ale WIG20 imho Hossa

Sell GBP
Buy EUR
-- Dodano: 24 cze 2016, 16:45 --
Dołki na KGHM i Orange wyznaczone przed Brexitem.karnak pisze:Przestraszyli słabe ręce, odebrali akcyjki w dołku i ...... hossa dalej.
Nie wiem jak DAX czy SP500 ale WIG20 imho Hossa
E tam.highend pisze:Zostanie im nic nie warty funt i Mała Brytania.
Eur Power !
Dopiero będą silni bez Unii, nie będzie ich okradała.

Na weekly EDa sie rysuje przepiekna szpilka ktorej mi brakowalo w ukladance.
Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu?