jak Cie stać . . . nie ograniczaj się : )Marcifx pisze:Jak tam? Zarobiliscie? Ja do polnocy ponad 500% a po polnocy -99%. Gitarowo
-- Dodano: 24 cze 2016, 14:37 --
no to mały long na edu http://invst.ly/1y7b5
jak Cie stać . . . nie ograniczaj się : )Marcifx pisze:Jak tam? Zarobiliscie? Ja do polnocy ponad 500% a po polnocy -99%. Gitarowo
Marci mam prośbę nie pokazuj po fakcie statem,Marcifx pisze:Jak tam? Zarobiliscie? Ja do polnocy ponad 500% a po polnocy -99%. Gitarowo
Czyli został Ci 1% z 500 %Marcifx pisze:Jak tam? Zarobiliscie? Ja do polnocy ponad 500% a po polnocy -99%. Gitarowo
I tak trzymać, zarobisz, ale nie stracisz, a że nie wszystko z ruchu to nic, taki po prostu masz systemfx-technik pisze:Jak widzisz, biorę 5 pips.Cblondyn pisze:Na "historii" to nie takie ruchy sie łapiekarnak pisze:
fxtechnik, jak Ty możesz się załapać na taki ruch, gdy bierzesz 20 pipsów, albo mniej i uciekasz, jak złodziej.. Zresztą sam o tym wiesz nie musze pisać
Nie obchodzą mnie takie ruchy po kilkaset pips.
Nie obchodzą mnie żadne niespodzianki.
u r the one, who can ask the oracle...DavidFx pisze:tak sobie pomyslalem nie wiem czy to mozliwe ale teraz takie ruchy beda norma codziennie bo nikt nie wie jak to jest wyjsc z unii i jak to bedzie wplywac na gospodarki jak myslicie wroci to do normy czy codziennie bedzie bujac czy jednak juz jest po wszystkim?
Czyli zostało mu 5% z początkowego depo.Bemowo1 pisze:Czyli został Ci 1% z 500 %Marcifx pisze:Jak tam? Zarobiliscie? Ja do polnocy ponad 500% a po polnocy -99%. Gitarowo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-- Dodano: 24 cze 2016, 14:44 --
edek, ekspert od harmonii wystąp, jestem przygotowany na coś takiego, nie powinni ale pewnie zrobią
A jakieś odległości się zgadzają?Bemowo1 pisze:Czyli został Ci 1% z 500 %Marcifx pisze:Jak tam? Zarobiliscie? Ja do polnocy ponad 500% a po polnocy -99%. Gitarowo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-- Dodano: 24 cze 2016, 14:44 --
edek, ekspert od harmonii wystąp, jestem przygotowany na coś takiego, nie powinni ale pewnie zrobią