to ja,

taki pomiar i macd rozbieżność, to raz!
eu+xau "rozjechały sie "
3w3wC
zaskoczone grubasy będą budowały świeczki żeby pozamykać longi z najmniejszą stratą. Ktoś tu słusznie zauważył że może z tego być formacja nietoperza na edku .FxTag pisze:I tak wyląda" nieregulowany rynek OTC" jak u Kargula i Pawlaka "sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" Nikt nie wie ile pieniędzy jest w obiegu i ile można w razie potrzeby dodrukowaćTsunamiPL pisze:Bank Szwajcarii potwierdził dzisiaj interwencję. G7 miało dzisiaj telekonferencję - pewnie coś ustalili. Myślę, że banki poszczególnych krajów też działały, ale bez komunikatów, żeby nie zachęcać spekulantów do testowania ich cierpliwości.FxTag pisze:Ciekawe kto i jak interweniuje na rynku? Jak na takie wydarzenie, to euro całkiem nieźle sobie radzi. Kiedyś Grexit miał być pogromem euro, a teraz Brexit (nieporównywalnie większe wydarzenie do Grecji) wywołuje mało znaczącą przecenę euro.
Karnak widzę że ty jesteś wieczny byk na rynkukarnak pisze:Przestraszyli słabe ręce, odebrali akcyjki w dołku i ...... hossa dalej.
A jak krew się leje to najlepsza okazja do zarobku.
Tms 1.5 otwarcie na EU ale gnojki TP minimum 40 pips od aktualnej ceny. Posrało. Miłego weekendu wszystkim.DavidFx pisze:nadal macie zmniejszona dzwignie u swoich brokow pytanie czy wogole wroci do normalnosci i kiedy
jesli znacie broka bez zmniejszonej dzwigni dajcie namiary ktory to otwieram tam rachunek
chodzi mi wylacznie o edka kabel mnie nie interesuje
ale żeś chłopie trejdnął! ...majkel79 pisze:
Sp500 odbicie od oporu na H1
Raz do roku się zdarzypedro pisze:ale żeś chłopie trejdnął! ...majkel79 pisze:
Sp500 odbicie od oporu na H1
szacun!![]()
Ja tylko pije...bo lubie przy piątkuBemowo1 pisze:jak na takie wydarzenia to do tej pory powinien być rekord wpisów, więc niektórzy piją, inni płaczą, a jeszcze inni jak spłacić długi??? - lub czy od razu powiesić siękarnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu?
ja teżxhDog pisze:
Ja tylko pije...bo lubie przy piątku![]()
Z tym powrotem do "normalności" to byłbym bardzo ostrożny, (dźwignia, na kablu rzeczywiście do d......)xhDog pisze:
A tak w ogóle to niech ich już wyjebią z tej Unii jak najszybciej i niech rynek wraca do normalności, bo to jakiś skandal lewary 1:25, dax w trybie close onlyparanoicy.
Słuszna uwaga !!!FxTag pisze:Ciekawe kto i jak interweniuje na rynku? Jak na takie wydarzenie, to euro całkiem nieźle sobie radzi. Kiedyś Grexit miał być pogromem euro, a teraz Brexit (nieporównywalnie większe wydarzenie do Grecji) wywołuje mało znaczącą przecenę euro.