BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
irmentruda
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: irmentruda »

czerwinek pisze:no i co ktoś wsiadł w gbp/cad na dalsze spadki :)? Dziwnie to zrobili nie po Bożemu jak to Damfry mówi ale jak dla mnie jedziemy w dół
ja siedzę na S w gbpcad.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Mi to się troszkę śmiać chce jak patrzę na ten FX, bo nawet jak jadą w dół to muszą każdą ZL wyciąć po drodze. Nawet teraz przed chwilą z GBP/CAD pierw wycieli momo z M15 i potem znowu momo z M5. Może w końcu ostro by się zesrali w dół i będzie spokój. Ale możę coś uda się odkryć z obserwacji, że jeżeli pójdą w bardzo ostro w dół to będę wiedział na przyszłość, że wycianją wszystkich jak leci :) i dopiero sru, a jak pójdą up to :shock:
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Ale swoją drogą myślę żę GBP/CAD wytrzyma iść na dół bo jak patrzę na USD/CAD to też tam ładnie spadkowo wygląda. Ale oczywiście mogę się mylić. Taka moja opinia tylko :)

P.S. No jak już teraz nie rusza to nie wiem. Na USD/CAd doszli ładnie do ZL, powinno teraz iść ładnie z kopyta sell, ale czy pójdzie??

P.S. I na GBP/AUd doszli również do miejsca na które czekałem, ciekawe co zrobią ale jak obrócą to również mocne sell dla mnie przynajmniej do tej ZL z H4

P.S. I jeszcze jedno mnie ciekawi przykładowo ten GBP/AUD, H1 wygląda że faktycznie mogli by rosnąć i jechać up dalej ale H4 mówi mi że pójdą down. Pytanie co w takiej sytuacji zrobią, wygra większy interwał czy mniejszy :)? A może będzie konsola :)

P.S. 15:55 za 5 min wszystko się wyjaśni :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

No i kupa :( Mam nadzieję ża dużo nie straciliście. Wg mnie jeszcze jest jedna szansa na sell na ZL z H1 ale takiej naciąganej. Ja już powychodziłem z pozycji które miałem no nic czas na dalsze obserwacje i analizę dlaczego tak się stało :) Ale to też ważne w tradingu aby wychodzić kiedy nie idzie zgodnie z planem nie wiem czy rzecz nie ważniejsza jak zarabianie.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Tak na szybko analiza strat może wynikać z W1, zobaczcie doszli do ZL z W1 i czas w sumie jest na up tylko ja bym się spodziewał, że za nim ruszą dalej up to najlepiej jakby cofneli do ZL z D1 i tam było moje TP. Ale nie można się kopać z ceną jak nie chcą narazie ich wyzerować to nie. Chociaż tak jak pisałem jakby zawrócili na Tej ZL z H1 to celem będzie ZL z D1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

irmentruda
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: irmentruda »

1xSL, jeszcze dwie pozycje na sell, jedna wzieta teraz ze szczytu na poziomie tych pinow z wczoraj, nie dam sie tak latwo wyrznac.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Pewnie idą po tą ZL H4/H1 co wczoraj zostawili. Przy okazji zrobili by FBO na wczorajszym high. Jest też opcja, która mi się bardzo nie podoba, że przytrzymają funta dzisiaj wysoko a ruszą jutro na danych.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

bfx a miałbym prośbę mógłbyś wrzucić Twój screen z H4 bo ja jakoś nie widzę tej ZL z H4, tzn widzę ale wg mnie ją zanegowali chyba że łącze świece to coś widzę ale chciałbym zobaczyć jak to u Ciebie wygląda.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

irmentruda pisze:1xSL, jeszcze dwie pozycje na sell, jedna wzieta teraz ze szczytu na poziomie tych pinow z wczoraj, nie dam sie tak latwo wyrznac.
Ja bym wstrzymał się narazie z graniem sell jak będą mieli iść sell to musza się ułożyć odpowiednio a narazie nic nie mówie cena że chce sell więc bez sensu wchodzić, wcześniej miałem oczywiste jak dla mnie sygnały ale je zanegowali więc narazie obserwuję

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Jasne. Brakowało mi wczoraj testu tej ZL H1. Właśnie ją dziabneli, zobaczymy :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

ODPOWIEDZ