BO & FBO
Re: BO & FBO
Zaproponuję do obserwacji kabelka na S, co o tym myślicie? Myślę, że by było całkiem sympatycznie jak by jeszcze podbili i dali potwierdzenia 

ja jak pisałem w aud ciężko by mi dzisiaj wejść bo dane są chyba o 4:30
więc jakby co to powodzenia aby ruszyli w Twoim kierunku

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
kabelek jakoś dziwnie się zachwouje tak nie wiem jak odczytać go z W1 czy D1 czy idziemy up czy sell? A jak Ty to widzisz? Na H1 zrobili momo, jakby teraz cofnęli do tej ZL i tam potwierdzili to można sell próbować. Trzeba by poobserwować i szukać wejścia w okolicach 1.5450.
Patrząc tylko czy wykres jest po bożemu widzę to tak....
MN-nie
W- tak
D1-Tak, ale to drugi raz.
H1-H4 ułożyło się bardzo sympatycznie.
Suma summarum miejsce OK, większość wykresów OK i dalej to widzę identycznie jak TY, jak potwierdzą to może i się sam skuszę, choć w planie mam tylko edka:)
MN-nie
W- tak
D1-Tak, ale to drugi raz.
H1-H4 ułożyło się bardzo sympatycznie.
Suma summarum miejsce OK, większość wykresów OK i dalej to widzę identycznie jak TY, jak potwierdzą to może i się sam skuszę, choć w planie mam tylko edka:)
Heh ale gbp/aud fajnei poszło. Szkoda żę nie wzięło mojego sell limit. Rzadko ustawiam Sell limit ale chciałem z wąskim SL i pomyliłem się o jedno momo. Ja miałem na momo tym pierszym a oni na danych doszli do momo drugiego, nic ważna leckcja na przyszłość jak mogą iść na danych, bo kierunku byłem jakoś pewny pytanie jak wejść sell limit z wąskim SL
Ale idealnei doszli to tego drugiego momo, więc raczej nic przez przypadek się na rynku nie dzieje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Do takich trejdów to trzeba ubierać brązowe gacie...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
???T-REX pisze:Do takich trejdów to trzeba ubierać brązowe gacie...
A dopiero zrozumiałem. Przeczytałem najpierw uzbierać brązowe gacie

Ubierać brązowe gacie? Nie no czemu. Zobacz jak ładnie zawrócili, SL był stosunkowo nie duży. Po prostu trzeba liczyć się z ewentualną stratą. Ale jak tak nie polecam grać. Rzadko tak robię i to dużo mniejszą pozycją. Natomiast każdy niech robi to co lubi

Wejście sell w gbp/cad zrobiłem. Zobaczymy co dadzą. Dzisiaj rano wychodziłem z tej pary a teraz ponowiłem wejście. Fajnie bo SL mały zobaczymy czy rusza dalej sell

Dokładnie tak!czerwinek pisze:...Ale w tej sytuacji idealnie zawrócili po wycięciu tych co już byli sell i dopiero ostara jazda w dół...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
I to jest wręcz wzorowy przykład, dlaczego nie lubie stawiać BEbfx pisze:Dokładnie tak!czerwinek pisze:...Ale w tej sytuacji idealnie zawrócili po wycięciu tych co już byli sell i dopiero ostara jazda w dół...Audnzd nie przestawiłem na BE i się trzyma.

Zazwyczaj nie używam. Nie podobała mi się sytuacja przed danymi więc postanowiłem zmniejszyc ryzyko i przestawiłem jedną z pozycji na BE. Dobrze że nie zrobiłem tego na dwóch bo audnzd wycięło by mi identycznie.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"