Panowie, jak tak czytam was, to co drugi tu żyje z Forexa

Można z tego kupić samochód, czy nawet dom, ale jednak bezpieczniej traktować to jako jedno ze źródeł utrzymania, a nie główne. Wtedy nie ma żadnego ciśnienia, jak uda się coś więcej ugrać, to jest super, a jak nie to trudno.Mariusz k pisze:Brzydko mi wyczyściło SLe na złocie, dokładnie w punktco pech to pech. Kiepski jest ten tydzień, chyba sobie dam spokój do weekendu.
Panowie, jak tak czytam was, to co drugi tu żyje z ForexaJa obecnie, też się staram, bo ze względów komunikacyjnych zwolniłem się miesiąc temu z pracy. Jeśli chodzi o organizację czasu, to takie życie mi pasuje
a w kalendarzu nic nie ma że będzie gadał ....shogomad pisze:zaraz draghi gada...namierzył ktoś jakiś streaming ?
musisz zmienić kalendarzPipsKong pisze:a w kalendarzu nic nie ma że będzie gadał ....shogomad pisze:zaraz draghi gada...namierzył ktoś jakiś streaming ?
dobry ma kalendarz,,,, pogadanek przez telefon na klozecie nie uwzgledniashogomad pisze:
musisz zmienić kalendarznawija od 16 minut
![]()
Nie ulegaj zbyt pochopnemu wrażeniu.Mariusz k pisze:Brzydko mi wyczyściło SLe na złocie, dokładnie w punktco pech to pech. Kiepski jest ten tydzień, chyba sobie dam spokój do weekendu.
Panowie, jak tak czytam was, to co drugi tu żyje z ForexaJa obecnie, też się staram, bo ze względów komunikacyjnych zwolniłem się miesiąc temu z pracy. Jeśli chodzi o organizację czasu, to takie życie mi pasuje