DayTrading: Czwartek 02.07.2015
Re: DayTrading: Czwartek 02.07.2015
Czyli jednak są przesłanki do korekty. Dobrze. Podjedziemy wyżej, potem się załadujemy.
to teraz na edku to niby wycinanie SL'i ? Dane niby ok dla dolara 

shogomad pisze:to teraz na edku to niby wycinanie SL'i ? Dane niby ok dla dolara
Tak jak pisałem że technika mówi mi na lekki UP - jednym słowem ktoś chciał podjechać do góry no to jedziemy
Troszke się obawiam że jak w grecji będzie na TAK to w poniedziałek luka do góry...
Ostatnio zmieniony 02 lip 2015, 14:39 przez kera.p, łącznie zmieniany 1 raz.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

Lekki ruch się zaczął. Dobrze, bo udało mi się odratować Elkę na Gold. Może jeszcze Eski na DAX dadzą zarobić.
podczas danych ticki żyją własnym życiem... absolutnie nie ma sensu rozkminiać what da fakshogomad pisze:to teraz na edku to niby wycinanie SL'i ? Dane niby ok dla dolara

u mnie już weekend ;]
bless!

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
W normie bym powiedział.shogomad pisze:to teraz na edku to niby wycinanie SL'i ? Dane niby ok dla dolara
Co nie zmienia faktu, że baksterka ma argument do zbicia dolca w lipcu. A tego mi brakowało w układance. Nie potrzebnie zakładałem lepsze odczyty.
Strach ma wielkie oczy i co to nie robi z rynkami. 

Stawka godzinowa jest kluczowa. Jest 0,0 czyli nie ma wzrostu płac. Jak nie ma wzrostu płac to nie rośnie inflacja a rośnie ryzyko podnoszenia stóp żeby się nie wpędzić w deflacje. Pozostałe dane dobre i bardzo dobre, ale ta stawka wszystko zepsuła. Tak czy owak jeśli trzecia m15 nie przebije szczytów to jedziemy na dół.
Avepedro pisze:shogomad pisze:
u mnie już weekend ;]
bless!

...a propos danych za 2,5h przemawia Draghi...czy to nie będzie w sumie ważniejsze ???
Moim zdaniem ma, zawsze takie pogadanki są wykorzystywane przez Grubasy do czyszczenia leszczy.shogomad pisze:
...a propos danych za 2,5h przemawia Draghi...czy to nie będzie w sumie ważniejsze ???