Panowie, jak tak czytam was, to co drugi tu żyje z Forexa
DayTrading: Czwartek 02.07.2015
Re: DayTrading: Czwartek 02.07.2015
Brzydko mi wyczyściło SLe na złocie, dokładnie w punkt
co pech to pech. Kiepski jest ten tydzień, chyba sobie dam spokój do weekendu.
Ja obecnie, też się staram, bo ze względów komunikacyjnych zwolniłem się miesiąc temu z pracy. Jeśli chodzi o organizację czasu, to takie życie mi pasuje 
Można z tego kupić samochód, czy nawet dom, ale jednak bezpieczniej traktować to jako jedno ze źródeł utrzymania, a nie główne. Wtedy nie ma żadnego ciśnienia, jak uda się coś więcej ugrać, to jest super, a jak nie to trudno.Mariusz k pisze:Brzydko mi wyczyściło SLe na złocie, dokładnie w punktco pech to pech. Kiepski jest ten tydzień, chyba sobie dam spokój do weekendu.
Panowie, jak tak czytam was, to co drugi tu żyje z ForexaJa obecnie, też się staram, bo ze względów komunikacyjnych zwolniłem się miesiąc temu z pracy. Jeśli chodzi o organizację czasu, to takie życie mi pasuje
zaraz draghi gada...namierzył ktoś jakiś streaming ?
a w kalendarzu nic nie ma że będzie gadał ....shogomad pisze:zaraz draghi gada...namierzył ktoś jakiś streaming ?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost8358425
minimum zrobili 1,1035 w tym ruchu jak i domknecie luki na U J
abrokezy sla emaile o Niedzielnym referendum i lukach ostrzegając o wiekich zysacha i stratach
wraz z saldem in minus i uzupelnia depozytow
minimum zrobili 1,1035 w tym ruchu jak i domknecie luki na U J
abrokezy sla emaile o Niedzielnym referendum i lukach ostrzegając o wiekich zysacha i stratach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 lip 2015, 17:29 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja znalazłem tylko to https://twitter.com/hashtag/draghi
musisz zmienić kalendarzPipsKong pisze:a w kalendarzu nic nie ma że będzie gadał ....shogomad pisze:zaraz draghi gada...namierzył ktoś jakiś streaming ?
-- Dodano: 02 lip 2015, 17:31 --
ECB'S DRAGHI SAYS A SINGLE REGULATORY SUPERVISOR AND MACROPRUDENTIAL TOOLKIT FOR CAPITAL MARKETS SHOULD BE ESTABLISHED 2015.07.02 18:16:00
FRENCH PM VALLS SAYS A "NO" VOTE IN GREEK REFERNEDUM COULD RESULT IN GREECE EXITING THE EURO ZONE 2015.07.02 18:15:00
na razie takie pitolenie i machanie palcem grecji jak by niewiedzieli sami ,że sa w czarnej d....
- atlanticos
- Maniak

dobry ma kalendarz,,,, pogadanek przez telefon na klozecie nie uwzgledniashogomad pisze:
musisz zmienić kalendarznawija od 16 minut
![]()
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
Mpapiez
Nie ulegaj zbyt pochopnemu wrażeniu.Mariusz k pisze:Brzydko mi wyczyściło SLe na złocie, dokładnie w punktco pech to pech. Kiepski jest ten tydzień, chyba sobie dam spokój do weekendu.
Panowie, jak tak czytam was, to co drugi tu żyje z ForexaJa obecnie, też się staram, bo ze względów komunikacyjnych zwolniłem się miesiąc temu z pracy. Jeśli chodzi o organizację czasu, to takie życie mi pasuje
Tutaj jest naprawdę jest malutko ludzi którzy z tego cokolwiek wyciągają a jeszcze mniej którzy z tego żyją.
Większość "tylko" zarabia i robi kapitalne wejścia ale po fakcie.
Aczkolwiek przewijały się na tym forum konta po 300-500k pln, ale ci z reguły siedzą cicho.
Pozostaje życzyć powodzenia z tym życiem z giełdy