DayTrading: Czwartek 02.07.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 lip 2015, 00:00

Wzrost
12
36%
Bez zmian
5
15%
Spadek
16
48%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 02.07.2015

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

atlanticos pisze:
shogomad pisze:
musisz zmienić kalendarz :shock: nawija od 16 minut :shock:
dobry ma kalendarz,,,, pogadanek przez telefon na klozecie nie uwzglednia ;) jak wazna to wypowiedz pokazuja te "ogromne" ruchy na edku... ekranu brakuje az :) :564: :564: :564:
zainstalowałem jakiś właśnie i tam jest na czerwono = ważne, ale w istocie dupy nie urywa :wink: a to co publikuje łaskawie niemiaszek to nie ma skali ważności :wink:

flogopit2
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: flogopit2 »

pewnie, że można żyć hehe pod wozem i czasem nad wozem :P
a tak na poważnie, to rzeczywiście Ci którzy zarabiają zazwyczaj siedzą cicho.
Był tu ostatnio koleszka z pokaźnym realem i na zagraniach kosił od kilku do nasty tys.
A ja jak pisałem ostatnio z 6k eur zrobiłem 0 hehe - to dopiero zarobek :)
... wyluzuj Zuza warkocze ...

pik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pik »

Mpapiez pisze: Nie ulegaj zbyt pochopnemu wrażeniu.
Tutaj jest naprawdę jest malutko ludzi którzy z tego cokolwiek wyciągają a jeszcze mniej którzy z tego żyją.
Większość "tylko" zarabia i robi kapitalne wejścia ale po fakcie.

Aczkolwiek przewijały się na tym forum konta po 300-500k pln, ale ci z reguły siedzą cicho.

Pozostaje życzyć powodzenia z tym życiem z giełdy :). Mam nadzieje że jesteś pewny swoich umiejętności, bo presja może być teraz ogromna.
Dokładnie, niektórzy mieli 250k+ wczoraj, a dzisiaj chyba nie mają już nic, więc nie ma co się nastawiać, bo na dom będziesz zarabiał na FX rok, a ten sam dom możesz stracić w ciągu jednego dnia.

Mariusz k
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mariusz k »

Mpapiez pisze: Pozostaje życzyć powodzenia z tym życiem z giełdy :). Mam nadzieje że jesteś pewny swoich umiejętności, bo presja może być teraz ogromna.
Presja jest o tyle mniejsza że nie mam nikogo na utrzymaniu, i na razie mieszkam z rodzicami. A i pewne oszczędności posiadam. W razie czego poszukam normalnej pracy :wink: Na razie czerwiec był pierwszym miesiącem "na swoim" i powiem tak, zarobiłem na Forexie więcej niż na etacie, na którym zarabiałem więcej niż średnia krajowa :D

A wracając do tematu, to ten tydzień jest bardzo anemiczny, no może po za wczorajszym DAXem, moje motto na takie dni, lepiej być na zero niż do tyłu :d

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

DAXa zaraz wywali w jedna ze stron...już nie mają gdzie uciekać. Przy okazji ważne fibo 61.8% + opór/tp1 z harmonika + PA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Mariusz k
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mariusz k »

My tu gadu gadu, a tymczasem S&P i NASDAQ zaczęły się trochę osuwać. Wziąłem jedną eskę na NASDAQU jest na plusie, mam jeszcze 2 inne na S&P i NASDQ, od wtorku się kiszą.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

pik pisze:
Dokładnie, niektórzy mieli 250k+ wczoraj, a dzisiaj chyba nie mają już nic, więc nie ma co się nastawiać, bo na dom będziesz zarabiał na FX rok, a ten sam dom możesz stracić w ciągu jednego dnia.
Aaa temu magikowi to się chyba włączył tryb nieomylnego Boga :)...
Co nie zmienia faktu, że z 50.000 zł zrobił 250.000 zł w bardzo krótkim czasie. Ja myślałem że to jakiś trader nad tradery, co potrafi bez emocji budować potężne piramidy, a tu przyszedł jeden dzień i dupa plum :).

Reasumując - zarobił w głupi sposób to i stracił w głupi sposób.

flogopit2
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: flogopit2 »

Mpapiez pisze:
pik pisze:
Aaa temu magikowi to się chyba włączył tryb nieomylnego Boga :)...
Co nie zmienia faktu, że z 50.000 zł zrobił 250.000 zł w bardzo krótkim czasie. Ja myślałem że to jakiś trader nad tradery, co potrafi bez emocji budować potężne piramidy, a tu przyszedł jeden dzień i dupa plum :).

Reasumując - zarobił w głupi sposób to i stracił w głupi sposób.
a skąd wiadomo, że stracił ?
może zlikwidował rachunek
ni i pytanie: co to znaczy zarobić w głupi sposób ? a jaki to mądry sposób ? czy zarabianie nawet przez fuks jak w totka to idiotyzm ? no bez jaj. Rozumiem, że niektórzy jajogłowi stąd mogą sobie pluć w brody, że tyle nie zarobili w ciągu xlat a tu goś pyknał w ciągu kilku dni ... ale cóż z tego ? każdy orze jak może
... wyluzuj Zuza warkocze ...

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Dajcie już spokój Kamasoniemu. Nie chciał bym być teraz na jego miejscy jeśli mu na raz wcieło 250 K.
Swoja drogą tempo dojścia do tego wyniku było imponujące. Udowodnił ,ze na fx można zostać milionerem w miesiąc ( choć na chwile )

Zablokowany