DayTrading: Czwartek 02.07.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 lip 2015, 00:00

Wzrost
12
36%
Bez zmian
5
15%
Spadek
16
48%

Liczba głosów: 33

flogopit2
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 02.07.2015

Nieprzeczytany post autor: flogopit2 »

shogomad pisze:Dajcie już spokój Kamasoniemu. Nie chciał bym być teraz na jego miejscy jeśli mu na raz wcieło 250 K.
Swoja drogą tempo dojścia do tego wyniku było imponujące. Udowodnił ,ze na fx można zostać milionerem w miesiąc ( choć na chwile )
Ja nie mam nic przeciwko takim ludziom - wręcz przeciwnie brawa za wynik.
... wyluzuj Zuza warkocze ...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Zasądzono karę 18 miliardów dolarów dla brytyjskiego przedsiębiorstwa naftowego BP
BP, Zatoka Meksykańska, Deepwater Horizon, wyciek ropy
twitter.com/deepwaterhorizn

Amerykański Departament Sprawiedliwości orzekł w sprawie wycieku ropy na platformie BP, do którego doszło w Zatoce Meksykańskiej w 2010 roku. Przedsiębiorstwo będzie musiało zapłacić ogromne odszkodowanie finansowe.

pik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pik »

shogomad pisze:Dajcie już spokój Kamasoniemu. Nie chciał bym być teraz na jego miejscy jeśli mu na raz wcieło 250 K.
Swoja drogą tempo dojścia do tego wyniku było imponujące. Udowodnił ,ze na fx można zostać milionerem w miesiąc ( choć na chwile )
Myślę, że właśnie w tym kierunku uderzał - chciał zostać milionerem i gdyby zamiast Esek na DAX otworzył Elki to byłby milionerem przy tej dźwigni i sporej ilości pozycji (zakładam, że miał dużo skoro 250k wyparowało). Jest szansa, że tego nie stracił, ale wątpię, bo jeszcze rano widziałem tracker, na którym było koło 250k, a dzień wcześniej było z 290k na zamknięciu. Też kiedyś z 2k zrobiłem 120k w miesiąc, żeby wszystko przewalić w tydzień. Chyba nie muszę tłumaczyć jaki poziom wkur... wtedy się ma, ale jest to lekcja na całe życie.
Nowy123 pisze:
Amerykański Departament Sprawiedliwości orzekł w sprawie wycieku ropy na platformie BP, do którego doszło w Zatoce Meksykańskiej w 2010 roku. Przedsiębiorstwo będzie musiało zapłacić ogromne odszkodowanie finansowe.

Ciekawe, czy udało się im już zatamować ten wyciek, bo jakoś nie mam przekonania. Tak, czy siak BP słono zapłacił jak na jedną platformę.

flogopit2
Pasjonat
Pasjonat

wracając do tematu ciekaw jestem czy będzie odbicie na indexach czy stop i jutro pogłębianie

pik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pik »

flogopit2 pisze:wracając do tematu ciekaw jestem czy będzie odbicie na indexach czy stop i jutro pogłębianie
Ja stawiam na pompowanie indeksów przed poniedziałkiem, ale w razie gdybym się mylił już sobie odpuściłem na dzisiaj ;-)

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

flogopit2 pisze:wracając do tematu ciekaw jestem czy będzie odbicie na indexach czy stop i jutro pogłębianie
Dax niby sie przebił przez to fibo, ale tak bez przekonania i impetu. Pozatym jak by mierzyć z innego miejsca to jeszcze walczy na wsparciu. Do tego dopiero połowa TP dość silnego harmonika. Jak jutro rano będzie spore momentum to z domykania luki mogą być na razie nici

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
blesS
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: blesS »

Mpapiez pisze:
pik pisze:
Dokładnie, niektórzy mieli 250k+ wczoraj, a dzisiaj chyba nie mają już nic, więc nie ma co się nastawiać, bo na dom będziesz zarabiał na FX rok, a ten sam dom możesz stracić w ciągu jednego dnia.
Aaa temu magikowi to się chyba włączył tryb nieomylnego Boga :)...
Co nie zmienia faktu, że z 50.000 zł zrobił 250.000 zł w bardzo krótkim czasie. Ja myślałem że to jakiś trader nad tradery, co potrafi bez emocji budować potężne piramidy, a tu przyszedł jeden dzień i dupa plum :).

Reasumując - zarobił w głupi sposób to i stracił w głupi sposób.
Przecież to było demo:)

flogopit2
Pasjonat
Pasjonat

nasdaqowe wizje hehe

-- Dodano: 02 lip 2015, 20:32 --
blesS pisze:
Mpapiez pisze:
pik pisze:
Dokładnie, niektórzy mieli 250k+ wczoraj, a dzisiaj chyba nie mają już nic, więc nie ma co się nastawiać, bo na dom będziesz zarabiał na FX rok, a ten sam dom możesz stracić w ciągu jednego dnia.
Aaa temu magikowi to się chyba włączył tryb nieomylnego Boga :)...
Co nie zmienia faktu, że z 50.000 zł zrobił 250.000 zł w bardzo krótkim czasie. Ja myślałem że to jakiś trader nad tradery, co potrafi bez emocji budować potężne piramidy, a tu przyszedł jeden dzień i dupa plum :).

Reasumując - zarobił w głupi sposób to i stracił w głupi sposób.
Przecież to było demo:)
demo z podpisem real :)

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

shogomad pisze:
Dax niby sie przebił przez to fibo, ale tak bez przekonania i impetu. Pozatym jak by mierzyć z innego miejsca to jeszcze walczy na wsparciu. Do tego dopiero połowa TP dość silnego harmonika. Jak jutro rano będzie spore momentum to z domykania luki mogą być na razie nici
Rzuć okiem na to, bo tak samo to widze :564:

Zablokowany