Ja nie mam nic przeciwko takim ludziom - wręcz przeciwnie brawa za wynik.shogomad pisze:Dajcie już spokój Kamasoniemu. Nie chciał bym być teraz na jego miejscy jeśli mu na raz wcieło 250 K.
Swoja drogą tempo dojścia do tego wyniku było imponujące. Udowodnił ,ze na fx można zostać milionerem w miesiąc ( choć na chwile )
DayTrading: Czwartek 02.07.2015
Re: DayTrading: Czwartek 02.07.2015
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Zasądzono karę 18 miliardów dolarów dla brytyjskiego przedsiębiorstwa naftowego BP
BP, Zatoka Meksykańska, Deepwater Horizon, wyciek ropy
twitter.com/deepwaterhorizn
Amerykański Departament Sprawiedliwości orzekł w sprawie wycieku ropy na platformie BP, do którego doszło w Zatoce Meksykańskiej w 2010 roku. Przedsiębiorstwo będzie musiało zapłacić ogromne odszkodowanie finansowe.
BP, Zatoka Meksykańska, Deepwater Horizon, wyciek ropy
twitter.com/deepwaterhorizn
Amerykański Departament Sprawiedliwości orzekł w sprawie wycieku ropy na platformie BP, do którego doszło w Zatoce Meksykańskiej w 2010 roku. Przedsiębiorstwo będzie musiało zapłacić ogromne odszkodowanie finansowe.
Myślę, że właśnie w tym kierunku uderzał - chciał zostać milionerem i gdyby zamiast Esek na DAX otworzył Elki to byłby milionerem przy tej dźwigni i sporej ilości pozycji (zakładam, że miał dużo skoro 250k wyparowało). Jest szansa, że tego nie stracił, ale wątpię, bo jeszcze rano widziałem tracker, na którym było koło 250k, a dzień wcześniej było z 290k na zamknięciu. Też kiedyś z 2k zrobiłem 120k w miesiąc, żeby wszystko przewalić w tydzień. Chyba nie muszę tłumaczyć jaki poziom wkur... wtedy się ma, ale jest to lekcja na całe życie.shogomad pisze:Dajcie już spokój Kamasoniemu. Nie chciał bym być teraz na jego miejscy jeśli mu na raz wcieło 250 K.
Swoja drogą tempo dojścia do tego wyniku było imponujące. Udowodnił ,ze na fx można zostać milionerem w miesiąc ( choć na chwile )
Nowy123 pisze:
Ciekawe, czy udało się im już zatamować ten wyciek, bo jakoś nie mam przekonania. Tak, czy siak BP słono zapłacił jak na jedną platformę.
wracając do tematu ciekaw jestem czy będzie odbicie na indexach czy stop i jutro pogłębianie
Ja stawiam na pompowanie indeksów przed poniedziałkiem, ale w razie gdybym się mylił już sobie odpuściłem na dzisiaj ;-)flogopit2 pisze:wracając do tematu ciekaw jestem czy będzie odbicie na indexach czy stop i jutro pogłębianie
Dax niby sie przebił przez to fibo, ale tak bez przekonania i impetu. Pozatym jak by mierzyć z innego miejsca to jeszcze walczy na wsparciu. Do tego dopiero połowa TP dość silnego harmonika. Jak jutro rano będzie spore momentum to z domykania luki mogą być na razie niciflogopit2 pisze:wracając do tematu ciekaw jestem czy będzie odbicie na indexach czy stop i jutro pogłębianie
ED:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przecież to było demo:)Mpapiez pisze:Aaa temu magikowi to się chyba włączył tryb nieomylnego Bogapik pisze:
Dokładnie, niektórzy mieli 250k+ wczoraj, a dzisiaj chyba nie mają już nic, więc nie ma co się nastawiać, bo na dom będziesz zarabiał na FX rok, a ten sam dom możesz stracić w ciągu jednego dnia....
Co nie zmienia faktu, że z 50.000 zł zrobił 250.000 zł w bardzo krótkim czasie. Ja myślałem że to jakiś trader nad tradery, co potrafi bez emocji budować potężne piramidy, a tu przyszedł jeden dzień i dupa plum.
Reasumując - zarobił w głupi sposób to i stracił w głupi sposób.
nasdaqowe wizje hehe
-- Dodano: 02 lip 2015, 20:32 --

-- Dodano: 02 lip 2015, 20:32 --
demo z podpisem realblesS pisze:Przecież to było demo:)Mpapiez pisze:Aaa temu magikowi to się chyba włączył tryb nieomylnego Bogapik pisze:
Dokładnie, niektórzy mieli 250k+ wczoraj, a dzisiaj chyba nie mają już nic, więc nie ma co się nastawiać, bo na dom będziesz zarabiał na FX rok, a ten sam dom możesz stracić w ciągu jednego dnia....
Co nie zmienia faktu, że z 50.000 zł zrobił 250.000 zł w bardzo krótkim czasie. Ja myślałem że to jakiś trader nad tradery, co potrafi bez emocji budować potężne piramidy, a tu przyszedł jeden dzień i dupa plum.
Reasumując - zarobił w głupi sposób to i stracił w głupi sposób.

Rzuć okiem na to, bo tak samo to widzeshogomad pisze:Dax niby sie przebił przez to fibo, ale tak bez przekonania i impetu. Pozatym jak by mierzyć z innego miejsca to jeszcze walczy na wsparciu. Do tego dopiero połowa TP dość silnego harmonika. Jak jutro rano będzie spore momentum to z domykania luki mogą być na razie niciflogopit2 pisze:wracając do tematu ciekaw jestem czy będzie odbicie na indexach czy stop i jutro pogłębianie