masz wejścia "w punkt"bfx pisze:Fajny pinbar D1 na EURCAD pod L. Co myślicie?
BO & FBO
Re: BO & FBO
"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."
Dzięki. Co któreś wchodzi. Większośc to SLe i BE. Jak mi się uda poprawic skutecznośc to będzie super.arcio pisze:masz wejścia "w punkt"bfx pisze:Fajny pinbar D1 na EURCAD pod L. Co myślicie?pogratulować wyczucia rynku
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Też jestem fanem "touch tradingu", zwłaszcza na D1 to przynosi zadowalające rezultaty . Jednak zbyt często rynek odjeżdżał wcześniej bez moich oczekujących. Dlatego często zarzucam sieć oczekujących "limitów". Z reguły coś wpadnie. 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zobaczymy co zrobią na początku tygodnia. Na chwilę obecną wygląda że są już ustawieni do ruchu w górę. Może się uda 
Jeszcze usdcad wrzucam. Szykuje się z trzecim wejściem, było by fajnie jakby tego drugiego nie wywalili.
bfx pisze:Dzięki. Co któreś wchodzi. Większośc to SLe i BE. Jak mi się uda poprawic skutecznośc to będzie super.arcio pisze:masz wejścia "w punkt"bfx pisze:Fajny pinbar D1 na EURCAD pod L. Co myślicie?pogratulować wyczucia rynku
czyli chłopaki na szczycie pinbara stawiacie oczekujące z płytkim sl, czy może czekacie na jakiś mocniejszy ruch w waszą stronę i dopiero stawiacie oczekujące?JAREK67 pisze:Też jestem fanem "touch tradingu", zwłaszcza na D1 to przynosi zadowalające rezultaty . Jednak zbyt często rynek odjeżdżał wcześniej bez moich oczekujących. Dlatego często zarzucam sieć oczekujących "limitów". Z reguły coś wpadnie.
Długo trzeba czekać na Waszą odpowiedź, oczywiście to podnosi rangę Waszych poczynań, prawie jak w "grze o tron" - trzeba czekać tydzień, ,żeby się dowiedzieć co będzie dalej...
http://forum.comparic.pl/viewtopic.php? ... zamiast+EAeresz pisze:Długo trzeba czekać na Waszą odpowiedź, oczywiście to podnosi rangę Waszych poczynań, prawie jak w "grze o tron" - trzeba czekać tydzień, ,żeby się dowiedzieć co będzie dalej...
Nie wiem czy jakiegoś pkt. regulaminu forum nie łamię przy okazji.
eresz pisze:Długo trzeba czekać na Waszą odpowiedź, oczywiście to podnosi rangę Waszych poczynań, prawie jak w "grze o tron" - trzeba czekać tydzień, ,żeby się dowiedzieć co będzie dalej...
Miałem odpisac ale nie wiedziałem co. Nie używam oczekujących. Obecnie gram już inaczej niż ostatnio pokazywałem. Cały czas szukam właściwych rozwiązań. W przyszłym tygodniu będę miał więcej czasu to powrzucam jakieś screeny. Pozdroczyli chłopaki na szczycie pinbara stawiacie oczekujące z płytkim sl, czy może czekacie na jakiś mocniejszy ruch w waszą stronę i dopiero stawiacie oczekujące?
Hallo. Co tu tak cicho? Przestali FBO robic? Chyba nie, bo na eurgbp znalazłem
Liczę na target 2.