ruch który jest naturaln... wiem o czym mówisz ja po swojemu na to samo zjawisko mówię, że wykres musi wyglądać po bożemu czyli wszystko na swoim miejscu....
Dziennik na razie jest w powijakach, oczywiście skrobaj co Ci w duszy gra, lubi krytykę/ ocenę doświadczonych inwestorów bo ta czasami jest bardzo konstruktywna. Na razie pykam konkursowym kontem w formie -by nie zapomnieć.
Z realem ruszę jak broker dostosuję warunki handlowe pod Polski rynek (już plny wprowadził) mają jeszcze język strony na pL ustawić no i konta pro z niskim wymogiem depozytowym pare tysi, bo od niskiego stanu mam zamiar budować kapitał. Poza tym mają wprowadzić świetną funkcje iż będę miał wykaz kto jest moją drugą stroną transakcji a to opcja nie w kij dmuchał.... wszyscy pechowi frankowicze marzą by takie coś zobaczyć, a nie wciskanie przez brokera kitów w stylu "że tak było i koniec pogódź się z tym, a żeby udowodnić ten fakt to zapomnij, po prostu się pogódź z tym co dla ciebie ustaliliśmy".... a tu taki bajerek będzie.
Brok prawdziwym STP a nie udawaniec, więc myślę że warto poczekać na te cuda
Czemu edek.... bo zauważyłem że bardzo mi podchodzi, pod to co chce rozgrywać... nie ma jakiś wybitnie porypanych ruchów... może jest i duża zmienność, może i konsola ale wbrew wszystkiemu jak już nauczysz się tego pobożnego wyglądu wykresu, danej pary to nagle ta para robi się przyzwoicie techniczna
Nie mówię, że nie skuszę się kiedyś na inne pary, ale musiałbym być w te klocki taki dobry jak Ty by obcykać kilka par

I znać wszelkie niuanse zachowawcze tych że par...
Pozdrawiam.