masz wejścia "w punkt"bfx pisze:Fajny pinbar D1 na EURCAD pod L. Co myślicie?

masz wejścia "w punkt"bfx pisze:Fajny pinbar D1 na EURCAD pod L. Co myślicie?
Dzięki. Co któreś wchodzi. Większośc to SLe i BE. Jak mi się uda poprawic skutecznośc to będzie super.arcio pisze:masz wejścia "w punkt"bfx pisze:Fajny pinbar D1 na EURCAD pod L. Co myślicie?pogratulować wyczucia rynku
bfx pisze:Dzięki. Co któreś wchodzi. Większośc to SLe i BE. Jak mi się uda poprawic skutecznośc to będzie super.arcio pisze:masz wejścia "w punkt"bfx pisze:Fajny pinbar D1 na EURCAD pod L. Co myślicie?pogratulować wyczucia rynku
czyli chłopaki na szczycie pinbara stawiacie oczekujące z płytkim sl, czy może czekacie na jakiś mocniejszy ruch w waszą stronę i dopiero stawiacie oczekujące?JAREK67 pisze:Też jestem fanem "touch tradingu", zwłaszcza na D1 to przynosi zadowalające rezultaty . Jednak zbyt często rynek odjeżdżał wcześniej bez moich oczekujących. Dlatego często zarzucam sieć oczekujących "limitów". Z reguły coś wpadnie.
http://forum.comparic.pl/viewtopic.php? ... zamiast+EAeresz pisze:Długo trzeba czekać na Waszą odpowiedź, oczywiście to podnosi rangę Waszych poczynań, prawie jak w "grze o tron" - trzeba czekać tydzień, ,żeby się dowiedzieć co będzie dalej...
eresz pisze:Długo trzeba czekać na Waszą odpowiedź, oczywiście to podnosi rangę Waszych poczynań, prawie jak w "grze o tron" - trzeba czekać tydzień, ,żeby się dowiedzieć co będzie dalej...
Miałem odpisac ale nie wiedziałem co. Nie używam oczekujących. Obecnie gram już inaczej niż ostatnio pokazywałem. Cały czas szukam właściwych rozwiązań. W przyszłym tygodniu będę miał więcej czasu to powrzucam jakieś screeny. Pozdroczyli chłopaki na szczycie pinbara stawiacie oczekujące z płytkim sl, czy może czekacie na jakiś mocniejszy ruch w waszą stronę i dopiero stawiacie oczekujące?