BO & FBO
Re: BO & FBO
Podobne naruszenie ekstremów jest na EURNZD i to na ciekawym poziomie ~1.54.
Tylko nie widać nigdzie siły AUD i NZD, jen też na impecie się osłabił więc chyba faktycznie GBPCAD wygląda najlepiej ale to i tak rynek zweryfikuje.
Tylko nie widać nigdzie siły AUD i NZD, jen też na impecie się osłabił więc chyba faktycznie GBPCAD wygląda najlepiej ale to i tak rynek zweryfikuje.
Coś się chyba święci na parach z NZD. Na GBPNZD, EURNZD i NZDUSD jesteśmy na ładnych ekstremach i fajnie się zachowują. Ja już odpuszczam w tym tygodniu bo już kiedyś tak miałem, że nastawiłem się na kierunek, nawaliłem pozycji i mi wszystko wywaliło na danych.gientek pisze:Podobne naruszenie ekstremów jest na EURNZD i to na ciekawym poziomie ~1.54.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Co do NZD możesz mieć racje...na spokojnie w przyszłym tygodniu trzeba się temu przyjrzeć.
EURAUD tez grałem ale z mniejszym zasięgiem. B. ładnie wytrzymałeś korekty. Szacun
PS. Gorzej że wyskoczyłem z GBPCAD'a ...dałem się zmylić FBO z H1, momo na M15, powrót i PB wzrostowy i spękałem.
Człowiek traci czujność bo wchodzi z D1/H4 a potem wychodzi po H1/M15..bez sensu.
EURAUD tez grałem ale z mniejszym zasięgiem. B. ładnie wytrzymałeś korekty. Szacun

PS. Gorzej że wyskoczyłem z GBPCAD'a ...dałem się zmylić FBO z H1, momo na M15, powrót i PB wzrostowy i spękałem.
Człowiek traci czujność bo wchodzi z D1/H4 a potem wychodzi po H1/M15..bez sensu.
Trzeba znaleźc jakiś sposób który będzie pasował do nas. Długo miałem podobny problem. Jakiś miesiąc temu, usiadłem, sprawdziłem zamknięte pozycje z całego roku i okazało się, że jaklepszym wyjściem dla mnie jest nie dotykanie pozycji. I tak staram się robic. Jak wszedłem po FBO D1 to nic poniżej D1 mnie nie obchodzi. Podejmując ryzyko automatycznie akceptuję możliwą stratę i nie boję się jej.gientek pisze:Co do NZD możesz mieć racje...na spokojnie w przyszłym tygodniu trzeba się temu przyjrzeć.
Czerwinek jeszcze jedno. Zobacz na GBP index.
Funcik ruszył w dół. Fajnie, może mi coś wejdzie

Moje spojrzenie na eur/cad
Dziś dane dla Cad.
Od początku tygodnia cena idzie cały czas w górę gdzie przyłączają się kolejni chętni na longi.Podczas danych cena może jeszcze raz przebić linie(nałapać jeszcze długich pozycji) i pózniej jazda w dół wybijając siedzących w longach.
Zobaczymy jak to grube ryby rozegrają
Bfx znowu graty dla ciebie.wejście niemal perfekcyjne
Dziś dane dla Cad.
Od początku tygodnia cena idzie cały czas w górę gdzie przyłączają się kolejni chętni na longi.Podczas danych cena może jeszcze raz przebić linie(nałapać jeszcze długich pozycji) i pózniej jazda w dół wybijając siedzących w longach.
Zobaczymy jak to grube ryby rozegrają
Bfx znowu graty dla ciebie.wejście niemal perfekcyjne
no bfx ładnie wymiatasz ostatnio widzę
Tak dalej. Ja też dzisiaj siedziałem w tym GBP/CAd ładnie wyglądał ale wziąłem już co swoje. Ale widzisz jak się fajnie gra jak się patrzy na w1 i D1 i wchodzi na niższych ja ostatnio miało w grze bo lubię shorty grac a cały czas longi ostatnio widziałem, więc coś czuję że muszę się i longów nauczyć grać
i będę zarabiał i na jeździ w dół i w górę 

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
[quote="caciavita"]Bfx odnośnie jeszcze tego Eur/Aud
czemu trzymałeś tą pozycję tak długo, a nie wychodziłeś gdzie cena dała ci trzy szanse na wyjście wickując linie breakout"a.
Dobrze o tym wiedziałeś ,ale chyba chciwość ci nie pozwoliła pozycji zamknąć
czemu trzymałeś tą pozycję tak długo, a nie wychodziłeś gdzie cena dała ci trzy szanse na wyjście wickując linie breakout"a.

no i cad się zesrał brawo kto wziął swoje
nie można być chciwym za bardzo 

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
To nie chciwosc.caciavita pisze:caciavita pisze:Bfx odnośnie jeszcze tego Eur/Aud

Co do pozycji z GBP, to cena sie cofnela ale na D1+ nic sie nie zmienilo.