Na drugie pytanie odpowiedź znajduje się w tabelach specyfikacji instrumentów
 . Wczoraj je pobieżnie porównałem i spready na walutach były takie same.
. Wczoraj je pobieżnie porównałem i spready na walutach były takie same. . Wczoraj je pobieżnie porównałem i spready na walutach były takie same.
. Wczoraj je pobieżnie porównałem i spready na walutach były takie same. .
. .
.To też wszystko masz zaznaczone w specyfikacji instrumentów. Z tego co ją przejrzałem to właśnie tak jest ale ręki sobie uciąć nie damMarioDM pisze:Rozumiem, że na wszystkich instrumentach w tym pakiecie można grać na krótko za wyjątkiem akcji polskich ?
 .
.Faktycznie. Właśnie zauważyłem.raposo pisze:To też wszystko masz zaznaczone w specyfikacji instrumentów.MarioDM pisze:Rozumiem, że na wszystkich instrumentach w tym pakiecie można grać na krótko za wyjątkiem akcji polskich ?
 . Prowizje i spready są identyczne jak na koncie demo, no chyba, że otwierasz konto przez nas to otrzymujesz zwrot części prowizji wynikającej z rabatu na koniec dnia
. Prowizje i spready są identyczne jak na koncie demo, no chyba, że otwierasz konto przez nas to otrzymujesz zwrot części prowizji wynikającej z rabatu na koniec dnia  .
.A jakie inne wyjście z tej sytuacji byś widział? Wg mnie to jedyne sensowne rozwiązanie i dopiero krzywdzące by było, gdybyś nagle miał identyczną ilośc kontraktów, a ich kurs byłby 2 razy mniejszy (strata -50%). Można by też było dodać równowartość w swapach ale wtedy afera by była gdyby ktoś akurat trzymał stratę. Dla mnie to jak najbardziej logiczne rozwiązanie.Ja rozumiem , że split itd. , ale co ma sens w przypadku akcji to niekoniecznie w przypadku kontraktów
Oj to już czepialstwoCo do Squaber to złożyłem czoraj wniosek o otworzenie go, ale w trakcie zwróciłem uwagę, że w tym koncie dostępny jest tylko lewar 1:100. Akcje mają i tak taki sam lewar czy to Squaber czy NDD. Jeśli więc ten lewar dotyczy pozostałych instrumentów, a tak zakładam, to oferta jest raczej chłodna.
 . Za 3 miesiące wszędzie będzie lewar 1:100 więc ja jestem nawet za tym, żeby teraz każda nowość miała max. 1:100, bo potem będą ludzie mieli pretensje, że "doznali szoku lewarowego". Wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi.
. Za 3 miesiące wszędzie będzie lewar 1:100 więc ja jestem nawet za tym, żeby teraz każda nowość miała max. 1:100, bo potem będą ludzie mieli pretensje, że "doznali szoku lewarowego". Wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi."Ja nie chcem, ale muszem. "raposo pisze: Oj to już czepialstwo.
Coś już przegłosowali ? Śledzisz sytuację ? Daj namiar lub szczegóły.raposo pisze: Za 3 miesiące wszędzie będzie lewar 1:100
 . Widać to po numerach rachunków chociażby więc myślę, że "beta testy" są już za nami. Oczywiście poprawić ofertę zawsze można, niezależnie od tego jak długo jest się na rynku.
. Widać to po numerach rachunków chociażby więc myślę, że "beta testy" są już za nami. Oczywiście poprawić ofertę zawsze można, niezależnie od tego jak długo jest się na rynku.