IronFx
Re: IronFx
Dzisiaj ma spread na edku 4,4 pipsa!!! poskalpujcie sobie z takim spreadem...!
-
- Maniak
\jackub pisze:Dzisiaj ma spread na edku 4,4 pipsa!!! poskalpujcie sobie z takim spreadem...!
Robi wrażenie a tymczasem czekamy na oficjalne stanowisko przedstawiciela tego brokera w zakresie wypłat i słynnego juz śledztwa w zakresie bonusów.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jako komentarz myślę, że wystarczy ten linkjaronFX pisze:Udzielam się sporadycznie na forum ale chce napisać kilka słów o gównianych oszustach z ironFX. Popaprani opiekunowie klienta myślą ze mają do czynienia z głupkami, tymczasem to ewidentni idioci, każdy wie po nachalnych rozmowach telefonicznych. Metody działania tej firmy można spokojnie podciągnąć, pod wyłudzanie, oszustwa i naciaganie.
Jestem niestety wsród poszkodowanych przez tą firmę i przestrzegam wszystkich, którzy nie mieli styczności z tym brokerem, NIGDY W ZYCIU NIE PRÓBUJCIE WPŁACAĆ DO NICH JAKIEJKOLWIEK KWOTY !!! JA JUŻ NIGDY TEGO NIE ZROBIE JAK I WIELU INNYCH. OLEJCIE ICH BONUSY, W D...E SOBIE MOGĄ JE WŁOŻYC !!! Choćby dali 1000% leje na nich ciepłym moczem i NIGDY NIE WPŁACĘ ANI ZŁOTÓWKI i ZAWSZE BĘDĘ WSZYSTKICH PRZESTRZEGAŁ PRZED IronFX !!!
Iron FX jest SKOŃCZONY !!! Tak, tak, możecie szukać sobie innej roboty oszuści z IronFX !!!
Jeszcze taka propozycja, może zbierzmy się i jedźmy skopać im DUPY, TAK ŻEBY WIEDZIELI, ŻE NIE JESTEŚMY WIRTUALNI i ISTNIEJEMY NA PRAWDĘ i ŻE TO SĄ NASZE PIENIĄDZE !!!
I JAK TU MYŚLEĆ POZYTYWNIE O KRAJU JAK NA KAŻDYM ROGU OSZUŚCI I ZŁODZIEJE i TO REGULOWANI !!! ZA CHWILĘ BĘDZIEMY SAMI WYMIERZAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ BO NIE MOZNA JUZ LICZYĆ NA NIKOGO, PO PROSTU KAŁACH i DO ROBOTY !
ZŁODZIEJSKIE ŚCIERWA !!!

https://www.youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
-
- Maniak
Nigdy za wiele takich materiałów. Nie dość, że sam rynek jest ciężki poprzez swoją specyfikę, dźwignię finansową to jeszcze takie coś się do tego dokłada. A wydzwaniali namawiali oferowali, że ho ho.
-- 26 mar 2015, 21:48 --
Chyba jestem inwigilowany przez Iron FX za te wpisy. Na poczcie coś takiego znalazłem.

-- 26 mar 2015, 21:48 --
Chyba jestem inwigilowany przez Iron FX za te wpisy. Na poczcie coś takiego znalazłem.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
-
- Bywalec
Zarejestrowałem się specjalnie w związku z problemem z IronFX więc na początek chciałem się ze wszystkimi przywitać.
Mam pytanie do poszkodowanych przez IronFX. Jaki macie plan działania w celu odzyskania pieniędzy? Jeśli czekacie na upadłość brokera, to jakie kroki planujecie po ogłoszeniu upadłości?
Czy ktoś wytoczył lub chce wytoczyć proces cywilny?
Mam pytanie do poszkodowanych przez IronFX. Jaki macie plan działania w celu odzyskania pieniędzy? Jeśli czekacie na upadłość brokera, to jakie kroki planujecie po ogłoszeniu upadłości?
Czy ktoś wytoczył lub chce wytoczyć proces cywilny?
Straightliner, nie wiem jeszcze co zrobić i ile czekać na wypłatę.
Okazało się że niestety znajoma, której poleciłem filmiki szkoleniowe jednego Roberta promującego IronFX, też tam wpłaciła i pytała mnie dzisiaj czy wiem że nie wypłacają pieniędzy bo zgłosiła wypłatę 500 zł i nie ma żadnej reakcji od tygodnia.
Okazało się że niestety znajoma, której poleciłem filmiki szkoleniowe jednego Roberta promującego IronFX, też tam wpłaciła i pytała mnie dzisiaj czy wiem że nie wypłacają pieniędzy bo zgłosiła wypłatę 500 zł i nie ma żadnej reakcji od tygodnia.
- aniacfiszan
- Gaduła
przydałaby się informacja kiedy tzw. investigation się zakończy, najgorsze, że po prostu nadal nic nie wiadomo, mimo, że minęły już 2 miesiące. Poszło też kilka pism do Cysec ale na razie bez odpowiedzi, trzeba mieć nadzieję,że wypłacą, bo nie jest tak, że nikomu nie wypłacają.
IronFX zaczyna swoje sztuczki... mam zawieszona platformę Irona, dziwnym trafem tylko z Irona, inne działają bez zarzutu... może Iron nie płaci za internet ??? 

jackub pisze:IronFX zaczyna swoje sztuczki... mam zawieszona platformę Irona, dziwnym trafem tylko z Irona, inne działają bez zarzutu... może Iron nie płaci za internet ???
potwierdzam, najpierw zawieszony MT4 teraz się nie loguje do konta, wszystkie inne działają