IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

nie tylko zyski są zablokowane ale i depozyty, co do tego ma bonus? broker zablokował nawet depozyty klientów

chicoloco
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: chicoloco »

Opiszę moją sytuację z oszustami. Przede wszystkim na różnych anglojęzycznych forach (nie tylko na tym FPA) piszą, że wykryli podszywających się za zadowolonych klientów kłamiących o szybkich wypłatach itd.

Więc tak:

Założyłem konto z bonusem w grudniu, wpłaciłem na konto 4000 zł. (stan konta 8000 z bonusem 100%)
Trochę się uczyłem i w wyniku tej nauki straciłem prawie 800 zł (400 uwzględniając bonus - stan konta z bonusem wynosi teraz 7240 zł) Po przeczytaniu informacji na różnych stronach postanowiłem sprawdzić jak będzie wyglądać wypłata i zaniepokojony zleciłem wypłatę 800 zł tydzień temu we wtorek. Do teraz nie ma żadnego ruchu w tej sprawie. Status ma "w trakcie" i czytając, ze FPA uznało już IRONFX za scam, czyli zwykłe oszustwo - bankruta jak Amber Gold jestem mocno zaniepokojony. Nie wierzę, że komuś realnego a nie podstawionemu wypłacają pieniądze bo niby czemu mieliby to robić jeśli mi nie wypłacają. To oszustwo i podejrzewam, że odzyskamy środki tak jak odzyskają je oszukani przez Amber Gold czyli wcale.

axwaw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axwaw »

Generalnie, to nie rozumiem słowa "nadużywać bonusa"!
Jak można nadużywać bonus??? - błagam o wyjaśnienie :)))

A co do Irona,
proponuję każdemu wpisać w youtube: IronFx Scam

- wyniki tej kwerendy są więcej niż ciekawe :)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

axwaw pisze:Generalnie, to nie rozumiem słowa "nadużywać bonusa"!

A co do Irona,

Łoooo kurna jestem pod wrażeniem. :shock: :shock: :shock: :shock: Też po proszę jako stary dziadek kogoś bardziej doświadczonego w tych kwestiach o wyjasnienie o co chodzi.

Szczególnie dobre to z tymi podstawionymi pracownikami udającymi zadowolonych klientów. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Adrianoforex pisze:

A co do Irona,

Łoooo kurna jestem pod wrażeniem. :shock: :shock: :shock: :shock: Też po proszę jako stary dziadek kogoś bardziej doświadczonego w tych kwestiach o wyjasnienie o co chodzi.

Szczególnie dobre to z tymi podstawionymi pracownikami udającymi zadowolonych klientów. :mrgreen:
Jaki broker tacy przedstawiciele. Tych 200 zwolnionych pewnie grupa , która nie chciała z siebie robić wała i oszukiwać klientów. Tacy są w firmie tego pokroju niezbyt potrzebni.
Pewnie zdarzają sie przypadki , że wypłacają. Każda wypłata podlega szczegółowej analizie i jak są to niewielkie sumy to jest akceptacja. Być może więc nie wszyscy kłamią, że nie wypłacają.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Abyś to zrozumiał musiałbyś być chyba pracownikiem Irona no i zapewne przejść odpowiednie pranie mózgu :)
Normalny człowiek tego raczej nie zrozumie ...
axwaw pisze: proponuję każdemu wpisać w youtube: IronFx Scam
Chodzi Ci o ten film o chińskich traderach ? To już dosyć stara sprawa ...
Green
Obrazek
Obrazek

axwaw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axwaw »

green7 pisze:
Abyś to zrozumiał musiałbyś być chyba pracownikiem Irona no i zapewne przejść odpowiednie pranie mózgu :)
Normalny człowiek tego raczej nie zrozumie ...
axwaw pisze: proponuję każdemu wpisać w youtube: IronFx Scam
Chodzi Ci o ten film o chińskich traderach ? To już dosyć stara sprawa ...
Głównie ten filmik miałem na myśli:
Ironfx Error and Evidence of Fraud and Scam case
https://www.youtube.com/watch?v=1kSUVIzbAuE

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

green7 pisze:
Capitalbet pisze:Dlaczego wszystkie obelgi na uzytkownika green7 są kasowane :)
Co przeczytam to już usunięte.Widać ,że człowiek nie ma pojęcia o tradingu ale riposty skierowane na niego powinny pozostać na forum.
Dziecinko nie wiem jakie obelgi masz na myśli - zapewne te które sam napisałeś ?
Może byś się ciut więcej wysilił niż próbował mnie dyskredytować rzekomymi obelgami i tym, że ktoś niecnie je usuwa nie dając Ci ich kolejny raz (jak rozumiem) przeczytać.

Jak tak strasznie chcesz mi dokopać (za to Ci płacą?) to wiedz że:
- w dyskusji nie używa się argumentów ad persona. Chcesz bronić Iron'a - proszę bardzo. Podawaj fakty odnoszące się do niego. Wykaż gdzie piszę nieprawdę. Chcesz się wykazać ? Udowodnij, że wypłaty są realizowane. A nie zajmuj się tym co ja umiem bądź nie.

Jeśli jednak nadal będziesz wypisywał bzdury to naprawdę poświęcę parę zł, wpłacę je do IronFx i pokażę na forum jak wygląda proces wypłaty. A jako bonus mogę dorzucić nagrania rozmów z managerami IronFX opowiadającymi naprawdę ciekawe rzeczy o Cysecu. Klientów to raczej firmie nie przysporzy, więc dobrze się zastanów zanim napiszesz cokolwiek, bo skutki Twoich działań mogą być zupełnie odwrotne od zamierzonych.
Szkoda naprawdę prowadzić dyskusję na temat Irona. Każdy myślący inwestor ma już wyrobioną opinię i żaden naganiacz tego nie zmieni. A , że pieski szczekają.. za to im płacą. Szkoda cokolwiek udowadniać. Przecież duża liczba niezadowolonych klientów nie wzięła się z kosmosu. Nagle postanowili zdyskredytować broka ?.Niby w jakim celu? . Przecież nawet przed aferą był przecietnym brokerzyną z nędznymi warunkami. Dyskredytować to można próbować dobrego broka a nie takie coś.

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

Nie jest tak, że nie wypłacają nikomu, sama sprawdzałam i niektórym wypłacają, więc prawdopodobnie jak założysz nowe konto to normalnie dostaniesz wypłate, ale większej części nie chcą wypłacić nic. Przykładowo osoba ma ponad 200 tyś zł w Ironfx, suma depozytów do brokera wynosi około 220 tyś zł więc jest więcej wpłat niż wypłat i niestety nie chcą wypłacić nawet złotówki zasłaniając się nielegalnym handlem i dochodzeniem :/

jaronFX
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: jaronFX »

Udzielam się sporadycznie na forum ale chce napisać kilka słów o gównianych oszustach z ironFX. Popaprani opiekunowie klienta myślą ze mają do czynienia z głupkami, tymczasem to ewidentni idioci, każdy wie po nachalnych rozmowach telefonicznych. Metody działania tej firmy można spokojnie podciągnąć, pod wyłudzanie, oszustwa i naciaganie.
Jestem niestety wsród poszkodowanych przez tą firmę i przestrzegam wszystkich, którzy nie mieli styczności z tym brokerem, NIGDY W ZYCIU NIE PRÓBUJCIE WPŁACAĆ DO NICH JAKIEJKOLWIEK KWOTY !!! JA JUŻ NIGDY TEGO NIE ZROBIE JAK I WIELU INNYCH. OLEJCIE ICH BONUSY, W D...E SOBIE MOGĄ JE WŁOŻYC !!! Choćby dali 1000% leje na nich ciepłym moczem i NIGDY NIE WPŁACĘ ANI ZŁOTÓWKI i ZAWSZE BĘDĘ WSZYSTKICH PRZESTRZEGAŁ PRZED IronFX !!!

Iron FX jest SKOŃCZONY !!! Tak, tak, możecie szukać sobie innej roboty oszuści z IronFX !!!

Jeszcze taka propozycja, może zbierzmy się i jedźmy skopać im DUPY, TAK ŻEBY WIEDZIELI, ŻE NIE JESTEŚMY WIRTUALNI i ISTNIEJEMY NA PRAWDĘ i ŻE TO SĄ NASZE PIENIĄDZE !!!

I JAK TU MYŚLEĆ POZYTYWNIE O KRAJU JAK NA KAŻDYM ROGU OSZUŚCI I ZŁODZIEJE i TO REGULOWANI !!! ZA CHWILĘ BĘDZIEMY SAMI WYMIERZAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ BO NIE MOZNA JUZ LICZYĆ NA NIKOGO, PO PROSTU KAŁACH i DO ROBOTY !

ZŁODZIEJSKIE ŚCIERWA !!!

ODPOWIEDZ