IronFx
- aniacfiszan
- Gaduła
Re: IronFx
nie tylko zyski są zablokowane ale i depozyty, co do tego ma bonus? broker zablokował nawet depozyty klientów
Opiszę moją sytuację z oszustami. Przede wszystkim na różnych anglojęzycznych forach (nie tylko na tym FPA) piszą, że wykryli podszywających się za zadowolonych klientów kłamiących o szybkich wypłatach itd.
Więc tak:
Założyłem konto z bonusem w grudniu, wpłaciłem na konto 4000 zł. (stan konta 8000 z bonusem 100%)
Trochę się uczyłem i w wyniku tej nauki straciłem prawie 800 zł (400 uwzględniając bonus - stan konta z bonusem wynosi teraz 7240 zł) Po przeczytaniu informacji na różnych stronach postanowiłem sprawdzić jak będzie wyglądać wypłata i zaniepokojony zleciłem wypłatę 800 zł tydzień temu we wtorek. Do teraz nie ma żadnego ruchu w tej sprawie. Status ma "w trakcie" i czytając, ze FPA uznało już IRONFX za scam, czyli zwykłe oszustwo - bankruta jak Amber Gold jestem mocno zaniepokojony. Nie wierzę, że komuś realnego a nie podstawionemu wypłacają pieniądze bo niby czemu mieliby to robić jeśli mi nie wypłacają. To oszustwo i podejrzewam, że odzyskamy środki tak jak odzyskają je oszukani przez Amber Gold czyli wcale.
Więc tak:
Założyłem konto z bonusem w grudniu, wpłaciłem na konto 4000 zł. (stan konta 8000 z bonusem 100%)
Trochę się uczyłem i w wyniku tej nauki straciłem prawie 800 zł (400 uwzględniając bonus - stan konta z bonusem wynosi teraz 7240 zł) Po przeczytaniu informacji na różnych stronach postanowiłem sprawdzić jak będzie wyglądać wypłata i zaniepokojony zleciłem wypłatę 800 zł tydzień temu we wtorek. Do teraz nie ma żadnego ruchu w tej sprawie. Status ma "w trakcie" i czytając, ze FPA uznało już IRONFX za scam, czyli zwykłe oszustwo - bankruta jak Amber Gold jestem mocno zaniepokojony. Nie wierzę, że komuś realnego a nie podstawionemu wypłacają pieniądze bo niby czemu mieliby to robić jeśli mi nie wypłacają. To oszustwo i podejrzewam, że odzyskamy środki tak jak odzyskają je oszukani przez Amber Gold czyli wcale.
Generalnie, to nie rozumiem słowa "nadużywać bonusa"!
Jak można nadużywać bonus??? - błagam o wyjaśnienie
A co do Irona,
proponuję każdemu wpisać w youtube: IronFx Scam
- wyniki tej kwerendy są więcej niż ciekawe

A co do Irona,

-
- Maniak
axwaw pisze:Generalnie, to nie rozumiem słowa "nadużywać bonusa"!
A co do Irona,
Łoooo kurna jestem pod wrażeniem.

Szczególnie dobre to z tymi podstawionymi pracownikami udającymi zadowolonych klientów.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
-
- Pasjonat
Jaki broker tacy przedstawiciele. Tych 200 zwolnionych pewnie grupa , która nie chciała z siebie robić wała i oszukiwać klientów. Tacy są w firmie tego pokroju niezbyt potrzebni.Adrianoforex pisze:axwaw pisze:Generalnie, to nie rozumiem słowa "nadużywać bonusa"!
A co do Irona,
Łoooo kurna jestem pod wrażeniem.![]()
![]()
![]()
Też po proszę jako stary dziadek kogoś bardziej doświadczonego w tych kwestiach o wyjasnienie o co chodzi.
Szczególnie dobre to z tymi podstawionymi pracownikami udającymi zadowolonych klientów.
Pewnie zdarzają sie przypadki , że wypłacają. Każda wypłata podlega szczegółowej analizie i jak są to niewielkie sumy to jest akceptacja. Być może więc nie wszyscy kłamią, że nie wypłacają.
Abyś to zrozumiał musiałbyś być chyba pracownikiem Irona no i zapewne przejść odpowiednie pranie mózguaxwaw pisze:Generalnie, to nie rozumiem słowa "nadużywać bonusa"!

Normalny człowiek tego raczej nie zrozumie ...
Chodzi Ci o ten film o chińskich traderach ? To już dosyć stara sprawa ...axwaw pisze: proponuję każdemu wpisać w youtube: IronFx Scam
Głównie ten filmik miałem na myśli:green7 pisze:Abyś to zrozumiał musiałbyś być chyba pracownikiem Irona no i zapewne przejść odpowiednie pranie mózguaxwaw pisze:Generalnie, to nie rozumiem słowa "nadużywać bonusa"!
Normalny człowiek tego raczej nie zrozumie ...
Chodzi Ci o ten film o chińskich traderach ? To już dosyć stara sprawa ...axwaw pisze: proponuję każdemu wpisać w youtube: IronFx Scam
Ironfx Error and Evidence of Fraud and Scam case
https://www.youtube.com/watch?v=1kSUVIzbAuE
-
- Pasjonat
Szkoda naprawdę prowadzić dyskusję na temat Irona. Każdy myślący inwestor ma już wyrobioną opinię i żaden naganiacz tego nie zmieni. A , że pieski szczekają.. za to im płacą. Szkoda cokolwiek udowadniać. Przecież duża liczba niezadowolonych klientów nie wzięła się z kosmosu. Nagle postanowili zdyskredytować broka ?.Niby w jakim celu? . Przecież nawet przed aferą był przecietnym brokerzyną z nędznymi warunkami. Dyskredytować to można próbować dobrego broka a nie takie coś.green7 pisze:Dziecinko nie wiem jakie obelgi masz na myśli - zapewne te które sam napisałeś ?Capitalbet pisze:Dlaczego wszystkie obelgi na uzytkownika green7 są kasowane
Co przeczytam to już usunięte.Widać ,że człowiek nie ma pojęcia o tradingu ale riposty skierowane na niego powinny pozostać na forum.
Może byś się ciut więcej wysilił niż próbował mnie dyskredytować rzekomymi obelgami i tym, że ktoś niecnie je usuwa nie dając Ci ich kolejny raz (jak rozumiem) przeczytać.
Jak tak strasznie chcesz mi dokopać (za to Ci płacą?) to wiedz że:
- w dyskusji nie używa się argumentów ad persona. Chcesz bronić Iron'a - proszę bardzo. Podawaj fakty odnoszące się do niego. Wykaż gdzie piszę nieprawdę. Chcesz się wykazać ? Udowodnij, że wypłaty są realizowane. A nie zajmuj się tym co ja umiem bądź nie.
Jeśli jednak nadal będziesz wypisywał bzdury to naprawdę poświęcę parę zł, wpłacę je do IronFx i pokażę na forum jak wygląda proces wypłaty. A jako bonus mogę dorzucić nagrania rozmów z managerami IronFX opowiadającymi naprawdę ciekawe rzeczy o Cysecu. Klientów to raczej firmie nie przysporzy, więc dobrze się zastanów zanim napiszesz cokolwiek, bo skutki Twoich działań mogą być zupełnie odwrotne od zamierzonych.
- aniacfiszan
- Gaduła
Nie jest tak, że nie wypłacają nikomu, sama sprawdzałam i niektórym wypłacają, więc prawdopodobnie jak założysz nowe konto to normalnie dostaniesz wypłate, ale większej części nie chcą wypłacić nic. Przykładowo osoba ma ponad 200 tyś zł w Ironfx, suma depozytów do brokera wynosi około 220 tyś zł więc jest więcej wpłat niż wypłat i niestety nie chcą wypłacić nawet złotówki zasłaniając się nielegalnym handlem i dochodzeniem 

Udzielam się sporadycznie na forum ale chce napisać kilka słów o gównianych oszustach z ironFX. Popaprani opiekunowie klienta myślą ze mają do czynienia z głupkami, tymczasem to ewidentni idioci, każdy wie po nachalnych rozmowach telefonicznych. Metody działania tej firmy można spokojnie podciągnąć, pod wyłudzanie, oszustwa i naciaganie.
Jestem niestety wsród poszkodowanych przez tą firmę i przestrzegam wszystkich, którzy nie mieli styczności z tym brokerem, NIGDY W ZYCIU NIE PRÓBUJCIE WPŁACAĆ DO NICH JAKIEJKOLWIEK KWOTY !!! JA JUŻ NIGDY TEGO NIE ZROBIE JAK I WIELU INNYCH. OLEJCIE ICH BONUSY, W D...E SOBIE MOGĄ JE WŁOŻYC !!! Choćby dali 1000% leje na nich ciepłym moczem i NIGDY NIE WPŁACĘ ANI ZŁOTÓWKI i ZAWSZE BĘDĘ WSZYSTKICH PRZESTRZEGAŁ PRZED IronFX !!!
Iron FX jest SKOŃCZONY !!! Tak, tak, możecie szukać sobie innej roboty oszuści z IronFX !!!
Jeszcze taka propozycja, może zbierzmy się i jedźmy skopać im DUPY, TAK ŻEBY WIEDZIELI, ŻE NIE JESTEŚMY WIRTUALNI i ISTNIEJEMY NA PRAWDĘ i ŻE TO SĄ NASZE PIENIĄDZE !!!
I JAK TU MYŚLEĆ POZYTYWNIE O KRAJU JAK NA KAŻDYM ROGU OSZUŚCI I ZŁODZIEJE i TO REGULOWANI !!! ZA CHWILĘ BĘDZIEMY SAMI WYMIERZAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ BO NIE MOZNA JUZ LICZYĆ NA NIKOGO, PO PROSTU KAŁACH i DO ROBOTY !
ZŁODZIEJSKIE ŚCIERWA !!!
Jestem niestety wsród poszkodowanych przez tą firmę i przestrzegam wszystkich, którzy nie mieli styczności z tym brokerem, NIGDY W ZYCIU NIE PRÓBUJCIE WPŁACAĆ DO NICH JAKIEJKOLWIEK KWOTY !!! JA JUŻ NIGDY TEGO NIE ZROBIE JAK I WIELU INNYCH. OLEJCIE ICH BONUSY, W D...E SOBIE MOGĄ JE WŁOŻYC !!! Choćby dali 1000% leje na nich ciepłym moczem i NIGDY NIE WPŁACĘ ANI ZŁOTÓWKI i ZAWSZE BĘDĘ WSZYSTKICH PRZESTRZEGAŁ PRZED IronFX !!!
Iron FX jest SKOŃCZONY !!! Tak, tak, możecie szukać sobie innej roboty oszuści z IronFX !!!
Jeszcze taka propozycja, może zbierzmy się i jedźmy skopać im DUPY, TAK ŻEBY WIEDZIELI, ŻE NIE JESTEŚMY WIRTUALNI i ISTNIEJEMY NA PRAWDĘ i ŻE TO SĄ NASZE PIENIĄDZE !!!
I JAK TU MYŚLEĆ POZYTYWNIE O KRAJU JAK NA KAŻDYM ROGU OSZUŚCI I ZŁODZIEJE i TO REGULOWANI !!! ZA CHWILĘ BĘDZIEMY SAMI WYMIERZAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ BO NIE MOZNA JUZ LICZYĆ NA NIKOGO, PO PROSTU KAŁACH i DO ROBOTY !
ZŁODZIEJSKIE ŚCIERWA !!!