moje dwa reale nie działaja a są tam pozycje otwarte..... więc nie same dema....trader pisze:Wysypało się "tylko" demo
IronFx
-
jackub
Re: IronFx
Moje realne działa więc możliwe, że kilka serwerów padło, w tym demo i niektóre real.
No chyba, że tylko niektóre rachunki są wyłączone...
Just do it !
-
jackub
Albo tylko niektóre real są włączone.....trader pisze:Moje realne działa więc możliwe, że kilka serwerów padło, w tym demo i niektóre real.
-- 27 mar 2015, 13:14 --
Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...jackub pisze:Albo tylko niektóre real są włączone.....trader pisze:Moje realne działa więc możliwe, że kilka serwerów padło, w tym demo i niektóre real.
Nie żebym ich bronił ale to niekoniecznie umyślne działanie. Czasem wszędzie potrafią nawalić serwery. Skoro nie padły wszystkie to mogły wysypać się tylko określone DC - spróbujcie połączyć się z innymi (prawy dolny róg MT4).jackub pisze: Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
U mnie realne dzialaja ale dema wszystkie wywalilo. Moze powoli zwijaja serwery. Albo ktos im psikusa zrobil i przyblokowal. W kazdym razie cos kombinuja i to od dawna. Co psuje im opinie.
Skype marcinmc92
-
Capitalbet
- Stały bywalec

Wszystko działa.raposo pisze:Nie żebym ich bronił ale to niekoniecznie umyślne działanie. Czasem wszędzie potrafią nawalić serwery. Skoro nie padły wszystkie to mogły wysypać się tylko określone DC - spróbujcie połączyć się z innymi (prawy dolny róg MT4).jackub pisze: Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...
-
jackub
NIC NIE DZIAŁA ...Capitalbet pisze:Wszystko działa.raposo pisze:Nie żebym ich bronił ale to niekoniecznie umyślne działanie. Czasem wszędzie potrafią nawalić serwery. Skoro nie padły wszystkie to mogły wysypać się tylko określone DC - spróbujcie połączyć się z innymi (prawy dolny róg MT4).jackub pisze: Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...
-- 27 mar 2015, 13:57 --
Ja probowałem wcześniej i teraz i nic nie pomaga, platformy sa zamrożone....
Ciekawe , ile będe w plecki jak systemy zadzialają...
-- 27 mar 2015, 14:00 --
O FXCM codziennie można coś przeczytać, jakie działania podejmuja, co sie dzieje, ale na Cyprze nikt nic nie wie, czyli wiadomo o co chodzi... zostaniemy ogoleni do centa
teraz jest ok, platformy same się pologowały, wcześniej wybór innego DC nie pomagał
-
Capitalbet
- Stały bywalec

Jeżeli nie działa platforma poprostu uruchom ją ponownie i kliknij prawym przyciskiem myszy na napis brak połączenia >reskanowanie serwera.
-
jackub
proszę , nie uważaj mnie za debila,Capitalbet pisze:Jeżeli nie działa platforma poprostu uruchom ją ponownie i kliknij prawym przyciskiem myszy na napis brak połączenia >reskanowanie serwera.
-- 27 mar 2015, 14:14 --
Dwa konta demow wróciły, ciągle nie mam dwóch kont real i jednego dema...
-- 27 mar 2015, 14:18 --
jeszcze jedno demo wróciło j jedno real, ciągle jeszcze jeden real nie dziala.... może wśród 200 zwolnionych pracowników zwolini serwisantów serwerów...?