IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

jackub

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: jackub »

trader pisze:Wysypało się "tylko" demo ;)
moje dwa reale nie działaja a są tam pozycje otwarte..... więc nie same dema.... :563:

Awatar użytkownika
trader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader »

Moje realne działa więc możliwe, że kilka serwerów padło, w tym demo i niektóre real.

No chyba, że tylko niektóre rachunki są wyłączone...
Just do it !

jackub

trader pisze:Moje realne działa więc możliwe, że kilka serwerów padło, w tym demo i niektóre real.

Albo tylko niektóre real są włączone.....

-- 27 mar 2015, 13:14 --
jackub pisze:
trader pisze:Moje realne działa więc możliwe, że kilka serwerów padło, w tym demo i niektóre real.

Albo tylko niektóre real są włączone.....
Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

jackub pisze: Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...
Nie żebym ich bronił ale to niekoniecznie umyślne działanie. Czasem wszędzie potrafią nawalić serwery. Skoro nie padły wszystkie to mogły wysypać się tylko określone DC - spróbujcie połączyć się z innymi (prawy dolny róg MT4).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarcinMC
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinMC »

U mnie realne dzialaja ale dema wszystkie wywalilo. Moze powoli zwijaja serwery. Albo ktos im psikusa zrobil i przyblokowal. W kazdym razie cos kombinuja i to od dawna. Co psuje im opinie.
Skype marcinmc92

Capitalbet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Capitalbet »

raposo pisze:
jackub pisze: Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...
Nie żebym ich bronił ale to niekoniecznie umyślne działanie. Czasem wszędzie potrafią nawalić serwery. Skoro nie padły wszystkie to mogły wysypać się tylko określone DC - spróbujcie połączyć się z innymi (prawy dolny róg MT4).
Wszystko działa.

jackub

Capitalbet pisze:
raposo pisze:
Wszystko działa.
NIC NIE DZIAŁA ...

-- 27 mar 2015, 13:57 --

Ja probowałem wcześniej i teraz i nic nie pomaga, platformy sa zamrożone....
Ciekawe , ile będe w plecki jak systemy zadzialają...

-- 27 mar 2015, 14:00 --

O FXCM codziennie można coś przeczytać, jakie działania podejmuja, co sie dzieje, ale na Cyprze nikt nic nie wie, czyli wiadomo o co chodzi... zostaniemy ogoleni do centa

pim
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pim »

teraz jest ok, platformy same się pologowały, wcześniej wybór innego DC nie pomagał

Capitalbet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Capitalbet »

Jeżeli nie działa platforma poprostu uruchom ją ponownie i kliknij prawym przyciskiem myszy na napis brak połączenia >reskanowanie serwera.

jackub

Capitalbet pisze:Jeżeli nie działa platforma poprostu uruchom ją ponownie i kliknij prawym przyciskiem myszy na napis brak połączenia >reskanowanie serwera.
proszę , nie uważaj mnie za debila,

-- 27 mar 2015, 14:14 --

Dwa konta demow wróciły, ciągle nie mam dwóch kont real i jednego dema...

-- 27 mar 2015, 14:18 --

jeszcze jedno demo wróciło j jedno real, ciągle jeszcze jeden real nie dziala.... może wśród 200 zwolnionych pracowników zwolini serwisantów serwerów...?

ODPOWIEDZ