moje dwa reale nie działaja a są tam pozycje otwarte..... więc nie same dema....trader pisze:Wysypało się "tylko" demo

moje dwa reale nie działaja a są tam pozycje otwarte..... więc nie same dema....trader pisze:Wysypało się "tylko" demo
Albo tylko niektóre real są włączone.....trader pisze:Moje realne działa więc możliwe, że kilka serwerów padło, w tym demo i niektóre real.
No chyba, że tylko niektóre rachunki są wyłączone...
Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...jackub pisze:Albo tylko niektóre real są włączone.....trader pisze:Moje realne działa więc możliwe, że kilka serwerów padło, w tym demo i niektóre real.
No chyba, że tylko niektóre rachunki są wyłączone...
Nie żebym ich bronił ale to niekoniecznie umyślne działanie. Czasem wszędzie potrafią nawalić serwery. Skoro nie padły wszystkie to mogły wysypać się tylko określone DC - spróbujcie połączyć się z innymi (prawy dolny róg MT4).jackub pisze: Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...
Wszystko działa.raposo pisze:Nie żebym ich bronił ale to niekoniecznie umyślne działanie. Czasem wszędzie potrafią nawalić serwery. Skoro nie padły wszystkie to mogły wysypać się tylko określone DC - spróbujcie połączyć się z innymi (prawy dolny róg MT4).jackub pisze: Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...
NIC NIE DZIAŁA ...Capitalbet pisze:Wszystko działa.raposo pisze:Nie żebym ich bronił ale to niekoniecznie umyślne działanie. Czasem wszędzie potrafią nawalić serwery. Skoro nie padły wszystkie to mogły wysypać się tylko określone DC - spróbujcie połączyć się z innymi (prawy dolny róg MT4).jackub pisze: Niedalej jak wczoraj czytałem o pladze psujących się serwerów w IronFX.... ciekawe ile na tych awariach zarabiają...
proszę , nie uważaj mnie za debila,Capitalbet pisze:Jeżeli nie działa platforma poprostu uruchom ją ponownie i kliknij prawym przyciskiem myszy na napis brak połączenia >reskanowanie serwera.