IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
ODPOWIEDZ

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

jackub

Re: IronFx

Post autor: jackub »

Dzisiaj ma spread na edku 4,4 pipsa!!! poskalpujcie sobie z takim spreadem...!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

jackub pisze:Dzisiaj ma spread na edku 4,4 pipsa!!! poskalpujcie sobie z takim spreadem...!
\

Robi wrażenie a tymczasem czekamy na oficjalne stanowisko przedstawiciela tego brokera w zakresie wypłat i słynnego juz śledztwa w zakresie bonusów. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

axwaw
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: axwaw »

jaronFX pisze:Udzielam się sporadycznie na forum ale chce napisać kilka słów o gównianych oszustach z ironFX. Popaprani opiekunowie klienta myślą ze mają do czynienia z głupkami, tymczasem to ewidentni idioci, każdy wie po nachalnych rozmowach telefonicznych. Metody działania tej firmy można spokojnie podciągnąć, pod wyłudzanie, oszustwa i naciaganie.
Jestem niestety wsród poszkodowanych przez tą firmę i przestrzegam wszystkich, którzy nie mieli styczności z tym brokerem, NIGDY W ZYCIU NIE PRÓBUJCIE WPŁACAĆ DO NICH JAKIEJKOLWIEK KWOTY !!! JA JUŻ NIGDY TEGO NIE ZROBIE JAK I WIELU INNYCH. OLEJCIE ICH BONUSY, W D...E SOBIE MOGĄ JE WŁOŻYC !!! Choćby dali 1000% leje na nich ciepłym moczem i NIGDY NIE WPŁACĘ ANI ZŁOTÓWKI i ZAWSZE BĘDĘ WSZYSTKICH PRZESTRZEGAŁ PRZED IronFX !!!

Iron FX jest SKOŃCZONY !!! Tak, tak, możecie szukać sobie innej roboty oszuści z IronFX !!!

Jeszcze taka propozycja, może zbierzmy się i jedźmy skopać im DUPY, TAK ŻEBY WIEDZIELI, ŻE NIE JESTEŚMY WIRTUALNI i ISTNIEJEMY NA PRAWDĘ i ŻE TO SĄ NASZE PIENIĄDZE !!!

I JAK TU MYŚLEĆ POZYTYWNIE O KRAJU JAK NA KAŻDYM ROGU OSZUŚCI I ZŁODZIEJE i TO REGULOWANI !!! ZA CHWILĘ BĘDZIEMY SAMI WYMIERZAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ BO NIE MOZNA JUZ LICZYĆ NA NIKOGO, PO PROSTU KAŁACH i DO ROBOTY !

ZŁODZIEJSKIE ŚCIERWA !!!
Jako komentarz myślę, że wystarczy ten link :)

https://www.youtube.com/watch?v=m00udFijVf0

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

Nigdy za wiele takich materiałów. Nie dość, że sam rynek jest ciężki poprzez swoją specyfikę, dźwignię finansową to jeszcze takie coś się do tego dokłada. A wydzwaniali namawiali oferowali, że ho ho.

-- 26 mar 2015, 21:48 --

Chyba jestem inwigilowany przez Iron FX za te wpisy. Na poczcie coś takiego znalazłem. :mrgreen:

Obrazek
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Straightliner
Bywalec
Bywalec

Post autor: Straightliner »

Zarejestrowałem się specjalnie w związku z problemem z IronFX więc na początek chciałem się ze wszystkimi przywitać.

Mam pytanie do poszkodowanych przez IronFX. Jaki macie plan działania w celu odzyskania pieniędzy? Jeśli czekacie na upadłość brokera, to jakie kroki planujecie po ogłoszeniu upadłości?

Czy ktoś wytoczył lub chce wytoczyć proces cywilny?

chicoloco
Bywalec
Bywalec

Post autor: chicoloco »

Straightliner, nie wiem jeszcze co zrobić i ile czekać na wypłatę.
Okazało się że niestety znajoma, której poleciłem filmiki szkoleniowe jednego Roberta promującego IronFX, też tam wpłaciła i pytała mnie dzisiaj czy wiem że nie wypłacają pieniędzy bo zgłosiła wypłatę 500 zł i nie ma żadnej reakcji od tygodnia.

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Post autor: aniacfiszan »

przydałaby się informacja kiedy tzw. investigation się zakończy, najgorsze, że po prostu nadal nic nie wiadomo, mimo, że minęły już 2 miesiące. Poszło też kilka pism do Cysec ale na razie bez odpowiedzi, trzeba mieć nadzieję,że wypłacą, bo nie jest tak, że nikomu nie wypłacają.

jackub

Post autor: jackub »

IronFX zaczyna swoje sztuczki... mam zawieszona platformę Irona, dziwnym trafem tylko z Irona, inne działają bez zarzutu... może Iron nie płaci za internet ??? :wink:

pim
Gaduła
Gaduła

Post autor: pim »

jackub pisze:IronFX zaczyna swoje sztuczki... mam zawieszona platformę Irona, dziwnym trafem tylko z Irona, inne działają bez zarzutu... może Iron nie płaci za internet ??? :wink:

potwierdzam, najpierw zawieszony MT4 teraz się nie loguje do konta, wszystkie inne działają

Awatar użytkownika
trader
Gaduła
Gaduła

Post autor: trader »

Wysypało się "tylko" demo ;)
Just do it !

ODPOWIEDZ