nie, wypelniasz pit-38 nawet gdy masz strate, a jesli w danym roku zarobiles to wplacasz ,jak bedzie cos nie tak to beda wzywac

Dzwoniłem do nich i konsultant powiedział że u nich wszystko ok i że żadnych planów wyjścia z fx nie ma.bartek1916 pisze:Witam,
Na jednym z forum ktos dal opinie ze Alior szykuje sie do wycofania z forexu. Nie chce wprowadzac poploch, ani plotek dlatego czy ktos z klientow moze potwierdzic badz nie? Podkreslam, ze forum typowo nie-forexowe wiec prawdopodobnie pomylili z ING po prostu. Wg mnie Alior ma sie dobrze.
pomijając podejscie po 15.01 , kompetencje pracowników i dość wysokie prowizje (jedne z wyższych) trzeba przyznać, że dość rzadko zdarzają się problemy techniczne na platformie.Maxior pisze:Osobiscie nie polecam, byłem u nich ponad dwa lata i przez ten okres borykałem się z wieloma problemami technicznymi. Do tego dochodzi jeszcze podejście do klienta po wydarzeniach z 15.01 płać i płacz bo oni nie maja sobie nic do zarzucenia. ODRADZAM
tragedia... dzwoniłeś tam, wiesz coś więcej?set pisze:no to dzisiaj już masz problemy techniczne hehe zobaczymy jak długo