AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
to sie Tobie przypomniało po prawie 3 latach 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
nie mi, bo nigdy nic wspólnego z Aliorem nie miałem i pewnie mieć nie będęset pisze:to sie Tobie przypomniało po prawie 3 latach

ktoś mnie prosił, abym zapytał na nawi, gdyż sprawa jest poważna i trwa proces cywilny w sądzie od 2013

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
No to jak w sądzie to nie ma się o co martwić, w 2023 się wszystko wyjaśni albo będzie umorzenie... Bank ma czas i nasz system sądowniczy jest dla niego sprzymierzeńcem niestety ale powodzenia, jak sie sprawa skończy napisz jaki wyrok.
-
- Uczestnik
Ja miałem taką akcje, ale wcześniej we wrześniu 2011. Zajrzałem teraz do historii i wyglądało to tak, że zamknęli mi krótką na chf/pln (3,88xx-->3,62xx). Mega zdziwienie jak otworzyłem któregoś dnia rachunek, a tu pusto (nie ustawiałem sl/tp). Olałem sprawę bo z tego co pamiętam to kurs kręcił się jeszcze w okolicy tego zamknięcia następnego dnia więc mogłem teoretycznie odnowić. Oczywiście później już było tylko niżejniemiaszek pisze:może trochę dawno to było, ale czy ktoś poniósł stratę ze względów technicznych platformy 08.07.2012 roku pomiędzy 23:00 a 24:00![]()
jako przykład podam, że samo(niewidzialna ręka rynku) pozamykało otwarte pozycje, pomimo wystarczającego poziomu depo pod te pozycje, więc napewno nie z winy klienta DM Alior tylko i wyłącznie z winy broka![]()
proszę o info tutaj w wątku lub na PW

Jeśli chodzi o lipiec 2012 to nie pomogę
Raz zamknęło mi otwarte pozycje na WTI ,błędy na platformie i po kilku godzinach
je odtworzyli.Ale cisnienie mi podnieśli troszkę.
Było to na wiosnę 2014 lub 2013 nie pamiętm dokładnie
pozdr
Raz zamknęło mi otwarte pozycje na WTI ,błędy na platformie i po kilku godzinach
je odtworzyli.Ale cisnienie mi podnieśli troszkę.
Było to na wiosnę 2014 lub 2013 nie pamiętm dokładnie
pozdr
a ja 3 tydzień gram na ich demo i 3 piątek nie mogę się zalogować , 1 zawieszenie notowań. Alior platforma ,,fajna,, na demo jakoś przeżyje zawieszenie i niemożność zalogowania na koncie real byłby poważny problem wiec jak narazie odpada.
Zostaje Dukas i Admiral tylko ze mt4 jakoś mi nie pasuje
Zostaje Dukas i Admiral tylko ze mt4 jakoś mi nie pasuje
Czy wiadomo już jaki jest harmonogram notowań w okresie Świąt?
- BM Alior Bank
- Pasjonat
W okresie Świąt Wielkanocnych nie ma przerw w dostępie do rynku Forex. Rynek startuje w niedzielę (05.04) o 23:00 i trwa do piątku do 23:00.sherif14 pisze:Czy wiadomo już jaki jest harmonogram notowań w okresie Świąt?
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Przy logowaniu mam błąd połączenie znów padła platforma?
Czy po KAŻDEJ aktualizacji musicie mi kasować zapisane ustawienia/pulpity/cotamjeszczejest ?!?!
Znowu muszę sobie wszystko ustawiać i krew człowieka zalewa
Znowu muszę sobie wszystko ustawiać i krew człowieka zalewa