A Kolega nie może sobie zapisać co jakiś czas ustawień ?buchcik pisze:Czy po KAŻDEJ aktualizacji musicie mi kasować zapisane ustawienia/pulpity/cotamjeszczejest ?!?!
Znowu muszę sobie wszystko ustawiać i krew człowieka zalewa

A Kolega nie może sobie zapisać co jakiś czas ustawień ?buchcik pisze:Czy po KAŻDEJ aktualizacji musicie mi kasować zapisane ustawienia/pulpity/cotamjeszczejest ?!?!
Kolega sobie zapisuje.... w katalogu roboczym platformy... Ale oni za każdym razem gdy dają aktualizację to mi ten katalog czyszczą... Niestety za każdym razem przypominam sobie o tym dopiero po aktualizacji. Tak jakby nie mogli przy akutalizowaniu albo zostawić ten katalog, albo go tymczasowo skopiować i przywrócić po zakończeniuandrzej-sk pisze:A Kolega nie może sobie zapisać co jakiś czas ustawień ?buchcik pisze:Czy po KAŻDEJ aktualizacji musicie mi kasować zapisane ustawienia/pulpity/cotamjeszczejest ?!?!
tali to brokbuchcik pisze:Kolega sobie zapisuje.... w katalogu roboczym platformy... Ale oni za każdym razem gdy dają aktualizację to mi ten katalog czyszczą... Niestety za każdym razem przypominam sobie o tym dopiero po aktualizacji. Tak jakby nie mogli przy akutalizowaniu albo zostawić ten katalog, albo go tymczasowo skopiować i przywrócić po zakończeniuandrzej-sk pisze:A Kolega nie może sobie zapisać co jakiś czas ustawień ?buchcik pisze:Czy po KAŻDEJ aktualizacji musicie mi kasować zapisane ustawienia/pulpity/cotamjeszczejest ?!?!
moge to także potwierdzić.oszkosz pisze:Mam pytanie do szanownych forumowiczów
Czy dziś między 14:45 a 15 stanęły wam notowania mimo działającej platformy.
U mnie wystąpiła "pauza " dwukrotnie i zbiło mnie to trochę z pantałyku
nie odnowiłem pozycji a instrument odjechał w moją stronę,dziwne.
Pozdr Oszkosz
co strachoszkosz pisze:Od 9:20 platforma stanęła dwa razy
Dziś chyba czeka nas seria zatrzymań,tak mówi mi doświadczenie
Strach trochę coś otworzyć ,szczególnie że dzis może "huśtać".
a patrzysz wogóle na czas w jakim wystepowała niestabilnoć ?TxT pisze:U mnie stabilnie, zlecenia wchodza bez problemu.