prosta sprawa, trzeba bronic oporów na usdpln za wszelką cenę, więc dostaje się dla eurplnpr7emo pisze:widzieliście złotówkę, mocny zjazd w porównaniu z fluktuacją z poprzednich dni

prosta sprawa, trzeba bronic oporów na usdpln za wszelką cenę, więc dostaje się dla eurplnpr7emo pisze:widzieliście złotówkę, mocny zjazd w porównaniu z fluktuacją z poprzednich dni

Co do surowców rolnych to nawet jakby dalej jechały na dół to nic się nie stanie. Co ciekawe najbardziej odbiła up pszenica (a ta najbardziej zjechała w dół). To tyle. Ja już chyba postoję z boku i poczekam na rozwój wydarzeń, coś popróbuję na daxie pomieszać bo to mi całkiem dobrze wychodzi w przeciwieństwie do edka
  Co do surowców rolnych to nawet jakby dalej jechały na dół to nic się nie stanie. Co ciekawe najbardziej odbiła up pszenica (a ta najbardziej zjechała w dół). To tyle. Ja już chyba postoję z boku i poczekam na rozwój wydarzeń, coś popróbuję na daxie pomieszać bo to mi całkiem dobrze wychodzi w przeciwieństwie do edka  

pr7emo pisze:widzieliście złotówkę, mocny zjazd w porównaniu z fluktuacją z poprzednich dni
 technicznie aż do przebicia poziomu 4.20 każde podbicie to promocja
 technicznie aż do przebicia poziomu 4.20 każde podbicie to promocjapłacę kredyt w euro to dla mnie korzystneatlanticos pisze:pr7emo pisze:widzieliście złotówkę, mocny zjazd w porównaniu z fluktuacją z poprzednich dni
eurpln w1 - pokazywalem to z poltora miesiaca temu... tu wzrostów dużych nie będzie za to spadkitechnicznie aż do przebicia poziomu 4.20 każde podbicie to promocja

czasem w stanie problemowym zoptymalizuj jakoś strategię i uczyń z tego przewagę konkurencyjnąhighend pisze:przepraszam zmieniłem zdanie: nie odpuszczę gry na edku, jak mnie coś wkurzy porządnie to tak długo będę męczył temat, aż go zjem wzdłuż i wszerz i poznam na wylot. Inaczej nie będzie satysfakcji. Edek odda to co zabrać chce.

flogopit2 pisze:Highend dobrze kombinujesz patrząc na spółki ale popatrz również na inne wchodzące w skład danego indexu - jedna jaskółka wiosny nie czyni czy jakoś tak ...
Asat dobrze gada --- ten volumen z mt4 to sobie można o kant du..y rozbic, no chyba, że ktoś lubi wiecej kolorków i kresek na ekranie ...

wrozka idac w dobra strone juz przed podanem danych
 wrozka idac w dobra strone juz przed podanem danych 
 ale wdze czymski czy byki cisna wiecej
 ale wdze czymski czy byki cisna wiecej