DayTrading: Środa 16.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 lip 2014, 00:00

Wzrost
9
38%
Bez zmian
5
21%
Spadek
10
42%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 16.07.2014

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Spytaj przede wszystkim swojego brokera, czy taki index oferuje.
Odnośnie banku, to chodzi o Espirito Santo

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

highend pisze:przepraszam zmieniłem zdanie: nie odpuszczę gry na edku, jak mnie coś wkurzy porządnie to tak długo będę męczył temat, aż go zjem wzdłuż i wszerz i poznam na wylot. Inaczej nie będzie satysfakcji. Edek odda to co zabrać chce.
Wybacz szczerość, ale jestem po kilku piwach i żenującym meczu Legii...

Tu nie chodzi o jedna walutę / walor, że będziesz tak długo na nim grał aż wyjdziesz na plus. Tu chodzi o całokształt -masz mieć dodatni bilans konta i w du..ie to, na jakich instrumentach go zrobiłeś. Nie traktowac porażek jak strzału w pysk i "nie daruję, na kolanach ale oddam", są to są, najważniejsze to zyski, REGULARNE ZYSKI.
Od momentu wejścia w feralne pozycje na E/D i WHEAT ciągle wrzucasz analizy że to już ten moment odbicia, że nic sie nie stało, bo zaraz góra, zero obiektywnego spojrzenia na rynek...
No ja ci życzę MC, nie ze złosliwosci, ale tak dla ochłody, żebys przemyslał swoje postepowanie post factum, wyciągnął wnioski i sie ich trzymał.

A technicznie patrząc na E/D to widzę na razie próbę trzeciego HL, czyli przejscia w mega UP. Ale patrząc na W1 i pinballa na TL w okolicach 1.4... myślę że to będzie piekna pułapka na byki i z zjazd poniżej 1.35

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

jak pisałem wcześniej uj zamknął dzień czerwoną świecą

Zablokowany