potrzymamy, zobaczymy.... I feel good about thatA.S.A.T. pisze:podobno wiara czyni cudahighend pisze:
wszystkie imho są na dnie, czas na odbicie.

zresztą skoro im się przyjrzałeś (łaś

potrzymamy, zobaczymy.... I feel good about thatA.S.A.T. pisze:podobno wiara czyni cudahighend pisze:
wszystkie imho są na dnie, czas na odbicie.
Dlaczego fatalnie? To ma tak wyglądać. Zbliża się 19 i jeszcze się może świeczka ciekawa zrobić. Tak jak pisałem, liczę na długi dolny knot na dziennym.wesoly pisze:Pytanie co z edkiem? Fatalnie się to odbicie zapowiada
Ja też na to liczę ale wiary mi brak:Dharymilloki pisze:Dlaczego fatalnie? To ma tak wyglądać. Zbliża się 19 i jeszcze się może świeczka ciekawa zrobić. Tak jak pisałem, liczę na długi dolny knot na dziennym.wesoly pisze:Pytanie co z edkiem? Fatalnie się to odbicie zapowiada
podaż ma ogromną przewagę , to widać na wykresie, przypomina mi majowy zjazd edka po Draghim , jak kurs spadał niżej i niżej bez żadnego oporu, a teraz? ja nie pogardzę wzrostem bo jestem w S na USD/PLN ale chyba nam edek odjeżdża.. nadzieja w wyprzedaniu.harymilloki pisze:Dlaczego fatalnie? To ma tak wyglądać. Zbliża się 19 i jeszcze się może świeczka ciekawa zrobić. Tak jak pisałem, liczę na długi dolny knot na dziennym.wesoly pisze:Pytanie co z edkiem? Fatalnie się to odbicie zapowiada
Oczywiste łapanie elek? Jak można było łapać elki na tym poziomie jak spadek był kwestią czasu:p Tylko ze teraz przed dalszym spadkiem powinno trochę odbić a tego nie robi i to mnie martwi.Panoptic pisze:Co tu filozofować na E/U była długa konsola plus tak oczywiste łapanie elek na 1.36, że teraz nie ma co się łudzić na jekieś UP.