Też odniosłem podobne wrażenieCiapul pisze:na to wychodzi, ale patrząc po wczorajszej dyskusji nikogo to tutaj nie interesuje....turboburbo pisze:Witam ! i Co dzisiaj kablem. Po dobrych danych lecimy na nowe szczyty ?
DayTrading: Wtorek 20.05.2014
-
turboburbo
- Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 20.05.2014
dane z KABLA czekamy:)
850 malo braklo do pierwszego TP
850 malo braklo do pierwszego TP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- LarryGoldberg
- Gaduła

wyciagaja tego kabla , daje sobie sianka ,poobserwuje
czyzby juz WROZKA z UK dzlala 
kabel - oni juz wiedza!!!!!ByQ pisze:Najlepiej zignorować. Czytam Cię od jakiegoś czasu i Twoje uwagi są niezwykle cenne. Nie gram na kablu ale zapytam:Ciapul pisze:na to wychodzi, ale patrząc po wczorajszej dyskusji nikogo to tutaj nie interesuje....turboburbo pisze:Witam ! i Co dzisiaj kablem. Po dobrych danych lecimy na nowe szczyty ?
Czy na H4 tworzy nam się obecnie coś w rodzaju engulfing bull czy może sling shot pattern?
A ty myslisz ze inflacja bedzie wyzsza przecież sa polaczeni Tunelem pod kanalem wiec Francuzi transportuja deflacje dzis lecimy na 1,67
chciwość jest dobra
-
turboburbo
- Gaduła

Kurde, jest moc na kablu. Ale to burzy moją koncepcję
Spodziewałem się cofki i mocnego UP (jak dane dobre), a teraz to nie wiem znowu 
oni zawsze wiedza wczesniej jakie sa dane to niesamowiteNowy123 pisze:czyzby juz WROZKA z UK dzlala
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
MI STRZO STWOLarryGoldberg pisze:wyciagaja tego kabla , daje sobie sianka ,poobserwuje
dobri,
5 minut temu myślałem o longu, ale nie zdążyłem skończyc obserwacji, jak yebło
póki co kabel, D_R1 ...
na audach, cudaki też odwalają rgr'y i dwrotne na krosach... się wyszalają, to się wejdzie... 5 dni bez wykresu i to jest ta magia fx, że się wszystko może pozmieniac w mgnieniu 5-ciu dni
bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- krzychu3_1989
- Pasjonat

jak mówisz że będzie 1,67 to pewnie prędzej będzie 1,69pkubiu pisze:bedzie na odwrót założę sie o co chcecie!!!