jak kupowac sprzedwac!!!!MasterFx pisze:grzech nie kupowac AUD/USD na `0,9285
stal ponizej 100 s
brak presji inflacyjnej
ryzyko zmniejszenia kapitału
chiny pmI w czwartek - rOZCZAROWANEI KOLEJNE
JAK KUPWAC?
Pierwsza korek a przy 0,92

jak kupowac sprzedwac!!!!MasterFx pisze:grzech nie kupowac AUD/USD na `0,9285
rozumiem Twoje stanowisko. Jednak, ja jak widze tyleczerwonych swieczek nie szukam na siłe L.ByQ pisze:
Ale po takim osłabieniu głupio by było zabrać straty. Jak nie teraz to max za kilka godzin powinniśmy być wyżej i to wynika z teorii fal. Przecież nie będziemy rypać czerwonymi świeczkami w nieskończoność a teraz jest konfluencja kilku czynników i co za tym idzie dobra okazja do zakupów. Zejdziemy pod 0.9250 to wezme straty.
To samo z EA:MasterFx pisze:ByQ pisze:Przy 0.9270 wypada fibo 23.6 i dolozylem kolejna L'ke.MasterFx pisze:podziekował dzis kangurowi -19 wziete
Niezaciekawie to wyglada bo mam - 15 % na rachunku i siedze na kangurze z 3-ma L-kami ;]
Ale myślę trochę zminimalizować straty bo wszystko wskazuje na lekką korektę i jak tylko wzejdziemy kilkanaście pipek to biore straty i nie tykam tego.
osobiscie liczyłem ze moze byc piekny trejd z 0,9285 i czekałem na ten poziom od zeszłego tygodnia. ...i sie doczekałem tylko ze kangurnajpierw rozjechał S/R'a z h4, teraz wpadł w strefe popytu D1 i guzik sobie z tego robizero reakcji, wole poczekac az sie cos wyklaruje (moze h4 wyciagna ładnie...)
na to wychodzi, ale patrząc po wczorajszej dyskusji nikogo to tutaj nie interesuje....turboburbo pisze:Witam ! i Co dzisiaj kablem. Po dobrych danych lecimy na nowe szczyty ?
I tu się z tobą zgodzę teoretycznie w ciagu kilku dni mozemy spasc ponizej 9100 jak tak dalej pojdziepkubiu pisze:jak kupowac sprzedwac!!!!MasterFx pisze:grzech nie kupowac AUD/USD na `0,9285
stal ponizej 100 s
brak presji inflacyjnej
ryzyko zmniejszenia kapitału
chiny pmI w czwartek - rOZCZAROWANEI KOLEJNE
JAK KUPWAC?
Pierwsza korek a przy 0,92
Moim zdaniem bedzie down do ok 1,67, ale nie zagram pod toCiapul pisze:na to wychodzi, ale patrząc po wczorajszej dyskusji nikogo to tutaj nie interesuje....turboburbo pisze:Witam ! i Co dzisiaj kablem. Po dobrych danych lecimy na nowe szczyty ?
Najlepiej zignorować. Czytam Cię od jakiegoś czasu i Twoje uwagi są niezwykle cenne. Nie gram na kablu ale zapytam:Ciapul pisze:na to wychodzi, ale patrząc po wczorajszej dyskusji nikogo to tutaj nie interesuje....turboburbo pisze:Witam ! i Co dzisiaj kablem. Po dobrych danych lecimy na nowe szczyty ?