Też odniosłem podobne wrażenieCiapul pisze:na to wychodzi, ale patrząc po wczorajszej dyskusji nikogo to tutaj nie interesuje....turboburbo pisze:Witam ! i Co dzisiaj kablem. Po dobrych danych lecimy na nowe szczyty ?

Też odniosłem podobne wrażenieCiapul pisze:na to wychodzi, ale patrząc po wczorajszej dyskusji nikogo to tutaj nie interesuje....turboburbo pisze:Witam ! i Co dzisiaj kablem. Po dobrych danych lecimy na nowe szczyty ?
kabel - oni juz wiedza!!!!!ByQ pisze:Najlepiej zignorować. Czytam Cię od jakiegoś czasu i Twoje uwagi są niezwykle cenne. Nie gram na kablu ale zapytam:Ciapul pisze:na to wychodzi, ale patrząc po wczorajszej dyskusji nikogo to tutaj nie interesuje....turboburbo pisze:Witam ! i Co dzisiaj kablem. Po dobrych danych lecimy na nowe szczyty ?
Czy na H4 tworzy nam się obecnie coś w rodzaju engulfing bull czy może sling shot pattern?
oni zawsze wiedza wczesniej jakie sa dane to niesamowiteNowy123 pisze:czyzby juz WROZKA z UK dzlala
MI STRZO STWOLarryGoldberg pisze:wyciagaja tego kabla , daje sobie sianka ,poobserwuje
jak mówisz że będzie 1,67 to pewnie prędzej będzie 1,69pkubiu pisze:bedzie na odwrót założę sie o co chcecie!!!