a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewne
DayTrading: Wtorek 20.05.2014
Re: DayTrading: Wtorek 20.05.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Tymczasem na Goldzie coraz ciaśniej, bardzo prawdopodobne wybicie z trójkąta dołem, zasięg do 123x, trochę poniżej jest Fibo 78.8...
Na Kablu R2 + Fibo 61.8 zaliczone
Na Kablu R2 + Fibo 61.8 zaliczone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 10:31 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
pedro pisze:a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewneaud słabnie funt umacnia się...
test linii zrobiony i s pakujemy
ups dobrze ze sie nikt ze mna nie założył ufff- 
wybito mi sl a on teraz spada nie juz bez emocji wszystko po mnie splywa- to nie dla kobiet
wybito mi sl a on teraz spada nie juz bez emocji wszystko po mnie splywa- to nie dla kobiet
chciwość jest dobra
Czy tego typu posty wnoszą coś do dyskusji? Czy są potrzebne?pkubiu pisze:ups dobrze ze sie nikt ze mna nie założył ufff-
Kabel raczej będzie kontynuował ekspansję na północ no i widać, że dane były w cenie aczkolwiek spodziewałem się agresywniejszej reakcji. Wszedłem wcześniej więc pozycja zabezpieczona i spodziewałbym się tu raczej odwrotu zaraz w kierunku 1.69.
LarryGoldberg pisze:mam podobne wrazenie gdy obserwuje pary z CAD przed danymi okreslonymi jako wazneNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewnea USAki robia zmyłki
ale to siedzieje tylko na KABLU naEDKU czy innych nie ma takich mykow
i kablos doszedl do targetu
święta racja , S zapakowane. CPI wyższa ,ale PPI niżej od oczekiwań. Chyba Londek przeholował z oczekiwaniami.adk77 pisze:pedro pisze:a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewneaud słabnie funt umacnia się...
kabel kierunek 1,676 - może nawet jeszcze dzisiajpkubiu pisze:ups dobrze ze sie nikt ze mna nie założył ufff-
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- LarryGoldberg
- Gaduła

nie ma powiadasz?Nowy123 pisze:LarryGoldberg pisze:mam podobne wrazenie gdy obserwuje pary z CAD przed danymi okreslonymi jako wazneNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewnea USAki robia zmyłki
ale to siedzieje tylko na KABLU naEDKU czy innych nie ma takich mykowna EURUSD jedynie co to nieraz robia zmylki a na kablu
![]()
i kablos doszedl do targetu
9maja była dane CAD i przed pubikacja juz wyciagali, tzn tak mi sie wydaje nie wiem na 100% co sie dzieje za kulisami.
złoto m30 bullish divergence
Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 10:56 przez LarryGoldberg, łącznie zmieniany 3 razy.
no nie wiem, rysuje, za wysoko szyja ... ale kabla ścięliadk77 pisze:pedro pisze:a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewneaud słabnie funt umacnia się...
Jutro też jest dzień.