a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewne

a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewne
pedro pisze:a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewneaud słabnie funt umacnia się...
Czy tego typu posty wnoszą coś do dyskusji? Czy są potrzebne?pkubiu pisze:ups dobrze ze sie nikt ze mna nie założył ufff-
wybito mi sl a on teraz spada nie juz bez emocji wszystko po mnie splywa- to nie dla kobiet
LarryGoldberg pisze:mam podobne wrazenie gdy obserwuje pary z CAD przed danymi okreslonymi jako wazneNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewnea USAki robia zmyłki
święta racja , S zapakowane. CPI wyższa ,ale PPI niżej od oczekiwań. Chyba Londek przeholował z oczekiwaniami.adk77 pisze:pedro pisze:a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewneaud słabnie funt umacnia się...
test linii zrobiony i s pakujemy
kabel kierunek 1,676 - może nawet jeszcze dzisiajpkubiu pisze:ups dobrze ze sie nikt ze mna nie założył ufff-
wybito mi sl a on teraz spada nie juz bez emocji wszystko po mnie splywa- to nie dla kobiet
nie ma powiadasz?Nowy123 pisze:LarryGoldberg pisze:mam podobne wrazenie gdy obserwuje pary z CAD przed danymi okreslonymi jako wazneNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewnea USAki robia zmyłki
ale to siedzieje tylko na KABLU naEDKU czy innych nie ma takich mykowna EURUSD jedynie co to nieraz robia zmylki a na kablu
![]()
i kablos doszedl do targetu
no nie wiem, rysuje, za wysoko szyja ... ale kabla ścięliadk77 pisze:pedro pisze:a na gbpaud double impact mająNowy123 pisze:Ci z LOndynu podzielili by sie ta wrozka troche:) to ze chlopakidostaja info wczeniej to jest wiecej niz pewneaud słabnie funt umacnia się...
test linii zrobiony i s pakujemy