Życie z forexu

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Utrzymujesz się tylko z forexu?

TAK
17
28%
NIE
44
72%

Liczba głosów: 61

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Życie z forexu

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

ZielonaMgielka pisze:
Adrianoforex pisze:Zobaczymy jak zareagują na forex factory.
Pewnie tak jak na Dadas-a ... Kariera murowana :)

Na co? Na kogo? :roll: :?:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

taaa widzisz jak adrian zyje z forxa, 80 zl tygodniowo z traderki to extra wynik, gdzie zarobisz takie pieniadze ?
Pit moze nie podrobiony ale co ma piernik do wiatraka, to ze zarabiasz na czym innym nie oznacza ze zarabiasz na gieldzie, na gieldzie przepierniczasz to co zarabiasz na czyms innym, na czym ? odsylkam do pita. I od kad twoj dziennik wyladowal prawie tam gdzie jego miejsce bo dla mnie powinien byc kosz to cos cie coraz wiecej na forum ze spamem zaczepiajacym ale taka mentalnosc buraka, fajnie ze sie tak sam okresliles to juz nawet nie ze inni na ciebie pluja i udajesz ze pada, sam na siebie plujesz, taki szacunek. Powodzenia buraku.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

hhhllllh pisze:taaa widzisz jak adrian zyje z forxa, 80 zl tygodniowo z traderki to extra wynik, gdzie zarobisz takie pieniadze ?
Pit moze nie podrobiony ale co ma piernik do wiatraka, to ze zarabiasz na czym innym nie oznacza ze zarabiasz na gieldzie, na gieldzie przepierniczasz to co zarabiasz na czyms innym, na czym ? odsylkam do pita. I od kad twoj dziennik wyladowal prawie tam gdzie jego miejsce bo dla mnie powinien byc kosz to cos cie coraz wiecej na forum ze spamem zaczepiajacym ale taka mentalnosc buraka, fajnie ze sie tak sam okresliles to juz nawet nie ze inni na ciebie pluja i udajesz ze pada, sam na siebie plujesz, taki szacunek. Powodzenia buraku.

Ty "co wstydzisz się swojego prawdziwego nicka". PIT od polskiego broka tez ci pokazałem. Z giełdy to nawet nie chcę wklejać bo juz wogóle cię złość zje. A może też ci wkleję. A ty od zagranicznych brokerów dostajesz PITy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

Pit to ja widziałem z jakiegoś doractwa i żaden inny, szablon do uzupełnienia nie jest pitem, jest szablonem i wpisywać tam można to co się chce - buraku. Widziałem też - 30% na FF, teraz po tygodniu po wszelakich wplatach i wyplatach widze 80 zł więc w konia to sobie rób podobnych sobie - buraku.

I ile razy mam powtarzać że nie ma innego nicka, chciałbyś by był, szukaj literówek i porównuj do innych, zapętlaj się w tej skrajności a ja mam z ciebie beke.
Zjedz snikersa bo już za wysoko w obłokach latasz - buraku.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

hhhllllh pisze:Pit to ja widziałem z jakiegoś doractwa i żaden inny, szablon do uzupełnienia nie jest pitem, jest szablonem i wpisywać tam można to co się chce - buraku. Widziałem też - 30% na FF, teraz po tygodniu po wszelakich wplatach i wyplatach widze 80 zł więc w konia to sobie rób podobnych sobie - buraku.

I ile razy mam powtarzać że nie ma innego nicka, chciałbyś by był, szukaj literówek i porównuj do innych, zapętlaj się w tej skrajności a ja mam z ciebie beke.
Zjedz snikersa bo już za wysoko w obłokach latasz - buraku.

Widzę, że "nerwy" koledze puszczają. Stąd pewnie u ciebie same porażki na trudnym rynku FOREX. Nie z doradztwa tylko z zasiadania w Radzie Nadzorczej dwóch spółek. :mrgreen: A z tym szablonem to pojechałeś. Poczekaj z FF. Ale jak już kilka osób pisało tacy jak ty zawsze będą zarzucać kłamstwo, nawet jakby było wszystko live. A z literówką to sprawa jasna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale nie ma się co dziwić. Tyle lat na forum i cały czas na minusie, caqły czas w poszukiwaniu graala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Do tego rozumiem te twoje kłopoty z ropzonawaniem elektronicznego PIT bo ty przecież nie masz co rozpoznawać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale podpowiem ci, wykazuj straty bo być może kiedyś uda ci sie cos zarobić i wtedy te ogromne straty, które notujesz posłużą ci za tzw. "poduszkę" podatkową. :564: A teraz życzę ci powodzonka i aby nikt cie nie wyzywał tak jak ty to chętnie robisz. :564:

Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

Drogi Adrianie! Nie miałem zamiaru wchodzić z Tobą w polemikę, ale skoro nie zrozumiałeś przesłania mojego postu to pozwól, że zacytuję pierwszy post Twojego journala
Adrianoforex pisze: A co tam. Skoro inni prowadzą journal to ja też coś tam sobie poprowadzę.
.....
Na koniec każdego tygodnia będę wklejał średnią kapitału
Życzę powodzenia!

Janus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Janus »

Myślę że kolega lucek bada temat bo podobnie jak wielu przed nim i po nim jest kuszony myślą, że można by fajnie żyć ze spekuły (niezależność, brak szefa, stałych godzin pracy itd). Niestety wielu próbowało, w tym niżej podpisany, i poległo. Pisze o tym Van Tharp w Your way to financial freedom - polecam.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Janus napisałbyś coś więcej? Co się stało, że się nie powiodło? Jak grałeś? Jaki miałeś zapas kapitału a jaką wielkość konta? Jeżeli nie chcesz pisać tutaj to chętnie na PW bym posłuchał (oczywiście jeżeli nie przeszkadza Ci podzielenie się tymi info).

Pozdro

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: meylo »

Witajcie ludzie.Zastanówcie się chwilę nad tym, że w każdym zawodzie potrzeba najpierw nauki, później praktyki.Lekarz nie zacznie zarabiać dopóki nie skończy studiów i nie zaliczy praktyk pod okiem fachowca.Lakiernik samochodowy nie zarobi dopóki nie spaprze kilku robót i nie nauczy się jak swoją pracę wykonywać co najmniej dobrze.Następnie praktyka i nauka, praktyka i nauka.Doświadczenie i wytrwałość.Oczywiście, że można żyć z Forex.Można żyć ze wszystkiego - trzeba jednak tego chcieć.Tak naprawdę.Kiedy byliśmy dzieciakami i uczyliśmy się chodzić nikt nam nie był w stanie wytłumaczyć: hej, nie wstawaj, bo się przewrócisz.Ciągle w górę i w górę.Znajdź sobie cel człowieku i do niego dąż.Punkt po punkcie, krok za krokiem.Powodzenia
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829

termometr123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: termometr123 »

Bardzo mądre słowa meylo. Problem w nas,ludziach jest taki że szybko się poddajemy i zniechęcamy. Wydaje się,że to nie możliwe żyć z forexu,jak to,to by było zbyt łatwe usiąść,wrzucić pozycję i zarabiać. Tymczasem jest wielu ludzi którzy tak właśnie żyją. Trzeba się spiąć,cały czas pozytywnie myśleć,sukces przyjdzie. nie dziś, nie jutro ale przyjdzie. nie można się poddawać,trzeba szukać motywacji i do przodu,cały czas do przodu. marzenia się spełniają,ale nie wolno się podpalać,myśl trzeźwo,nie myśl o kokosach w kilka dni. to się nie uda,graj powoli,stabilnie,do przodu :) powodzenia!

ODPOWIEDZ