ZielonaMgielka pisze:Pewnie tak jak na Dadas-a ... Kariera murowanaAdrianoforex pisze:Zobaczymy jak zareagują na forex factory.
Na co? Na kogo?

ZielonaMgielka pisze:Pewnie tak jak na Dadas-a ... Kariera murowanaAdrianoforex pisze:Zobaczymy jak zareagują na forex factory.
hhhllllh pisze:taaa widzisz jak adrian zyje z forxa, 80 zl tygodniowo z traderki to extra wynik, gdzie zarobisz takie pieniadze ?
Pit moze nie podrobiony ale co ma piernik do wiatraka, to ze zarabiasz na czym innym nie oznacza ze zarabiasz na gieldzie, na gieldzie przepierniczasz to co zarabiasz na czyms innym, na czym ? odsylkam do pita. I od kad twoj dziennik wyladowal prawie tam gdzie jego miejsce bo dla mnie powinien byc kosz to cos cie coraz wiecej na forum ze spamem zaczepiajacym ale taka mentalnosc buraka, fajnie ze sie tak sam okresliles to juz nawet nie ze inni na ciebie pluja i udajesz ze pada, sam na siebie plujesz, taki szacunek. Powodzenia buraku.
hhhllllh pisze:Pit to ja widziałem z jakiegoś doractwa i żaden inny, szablon do uzupełnienia nie jest pitem, jest szablonem i wpisywać tam można to co się chce - buraku. Widziałem też - 30% na FF, teraz po tygodniu po wszelakich wplatach i wyplatach widze 80 zł więc w konia to sobie rób podobnych sobie - buraku.
I ile razy mam powtarzać że nie ma innego nicka, chciałbyś by był, szukaj literówek i porównuj do innych, zapętlaj się w tej skrajności a ja mam z ciebie beke.
Zjedz snikersa bo już za wysoko w obłokach latasz - buraku.
Życzę powodzenia!Adrianoforex pisze: A co tam. Skoro inni prowadzą journal to ja też coś tam sobie poprowadzę.
.....
Na koniec każdego tygodnia będę wklejał średnią kapitału