OzFX Squeeze-More Strategy
lol zle mnie zorzumiales......moj sposob trejdowania mi odpowiadaYankee pisze:To bylo do przewidzenia... ale bardzo dobrze, niech w koncu zacznie na tym zarabac, bo mu sie nalezy.
Ale finansowc go beda Ci co sami sobie nie radza, albo Ci ktorzy nie maja czasu by grac samodzielnie... w kazdym razie ja z Toba NIE LECE.
a Oza wziąłbym na dokładkę jakby znalazl sie jakis chetny na forum do testowania:] i komentowania poczynan OZa
bo na chwilę obecną raczej nie bylbym skory do uczestniczenia w jego przedsięwzięciu
Skills pay the bill's
- magictrader
- Pasjonat
- magictrader
- Pasjonat
- magictrader
- Pasjonat
Dzięki,Yankee pisze:magictrader taka porada:
Nie rysuje sie dywergencji na nieuksztaltowanym szczycie, a tym bardziej na tworzacej sie swiecy.
To tak jakbys rysowal linie trendu w oparciu o aktualna swiece - za kazdym razem mialbys odbicie.
przez noc spokój z lekkim plusem, zobaczymy co przyniesie sesja europejska, przydałby się sygnał z Oza dla potwierdzenia...
co myslicie o AUD USD
jakies dizwne ruchy są tutaj......na ticku caly czas gora doł gora doł
a cena jest juz przy fibo......i nie mam pojecia czy bedzie short czy cena przeleci przez fibo hmm dziwne są te ruchy
hmm moze za 2h bedzie short
ciekawe.....
hmm chyba doizsiaj wszystko chce zrobic za szybko
jakies dizwne ruchy są tutaj......na ticku caly czas gora doł gora doł
a cena jest juz przy fibo......i nie mam pojecia czy bedzie short czy cena przeleci przez fibo hmm dziwne są te ruchy
hmm moze za 2h bedzie short
ciekawe.....
hmm chyba doizsiaj wszystko chce zrobic za szybko
Skills pay the bill's