1 h z wczoraj
Kusus, zaintrygowała mnie Twoja wczorajsza wypowiedź. Mógłbyś ją rozwinąć? Ciekawi mnie to bardzo.Kusus pisze:Wektor szybkosci wyprzedazy i umacniania euro jest dwa razy szybszy w dolnych granicach swiec - szczegolnie zwroc uwage na poziom w okolicach 1.31 i na knot w1
uważaj z tym kangurem... wyszliśmy dołem z kanału wzrostowego po danych, na kiwi dziś w nocy też z podobnego kanału wyszliśmy... Do wtorku uważam że na szczyty raczej nie wrócimy ale to moja subiektywna opinia. A jak FED ograniczy QE to kangur raczej skończy dużą korektę i do długoterminowego trendu może wrócić w mojej opinii... Dane z australijskiego rynku pracy go ewidentnie położyły na łopatki na obecną chwilęsonia123 pisze:Kurna, kisi mi sie pozycja na aud/usd i nie wiem czy zamykac ze strata czy czekac ;/
Panie Żabka możesz mi powiedzieć co sądzisz o złocie? Bo siedze po uszy w L!!!!atlanticos pisze:uważaj z tym kangurem... wyszliśmy dołem z kanału wzrostowego po danych, na kiwi dziś w nocy też z podobnego kanału wyszliśmy... Do wtorku uważam że na szczyty raczej nie wrócimy ale to moja subiektywna opinia. A jak FED ograniczy QE to kangur raczej skończy dużą korektę i do długoterminowego trendu może wrócić w mojej opinii... Dane z australijskiego rynku pracy go ewidentnie położyły na łopatki na obecną chwilę wg mojej opiniisonia123 pisze:Kurna, kisi mi sie pozycja na aud/usd i nie wiem czy zamykac ze strata czy czekac ;/
Zgadza się, jak się W1 zamknie jak wszystko na to wskazuje, to jedziemy na złocie do parteru 1200 coś w okolicach 1270-1290 można liczyć na odbicie. Ale aby podnieść cię @harymilloki na duchu mamy do pokonanie jeszcze 1300atlanticos pisze: Świeca na W1 jeśli się tak zamknie powinna być potwierdzeniem takiej prognozy.
Tomasz196407 pisze:witam wszystkich, złoto myśle że jeszcze poleci w dół po małym odbiciu, ale oczywiscie rynek zweryfikuje to