DayTrading: Piątek 13.09.2013
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 13.09.2013
witam wszystkich, złoto myśle że jeszcze poleci w dół po małym odbiciu, ale oczywiscie rynek zweryfikuje to 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja mam 6 roznych pozycji long na parach gbp/usd, eur/usd, aud/usd i przed chwila jeszcze dobralem na kablu. Nigdy jeszcze nie gralem na 11% risk ale kisze to juz od 3 dni i mam dodatnie SL'e wiec.... raz sie zyjezeuss pisze:Raczej nikt ci tu nie pomoże w tej kwestii, bo nikt nie potrafi wyznaczyć zwykłych poziomów s/r, a ty prosisz o jakieś pivotyPiter80 pisze:Mam prosbe.Moglby ktos napisac na jakich poziomach znajduja sie najblizsze wsparcia i opory oraz pivot point na edku i uj?Bo nie mam dostepu do kompa a chce sl ustawic.Z gory dzieki
-- Dodano: pt 13-09-2013, 7:44 --
Spokojnie, jak kupiles/las to kup jeszczesonia123 pisze:Kurna, kisi mi sie pozycja na aud/usd i nie wiem czy zamykac ze strata czy czekac ;/

sonia123 pisze:Kurna, kisi mi sie pozycja na aud/usd i nie wiem czy zamykac ze strata czy czekac ;/
a może powiesz czy masz s czy L

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2013, 10:02 przez molmomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Dzisiaj to chyba konsolka bo nie sadze zeby byl jakis zdecydowany ruch w ktorąś ze stron. Ta mala korekta na parach z dolarem mnie troche niepokoi.
Bo albo jest taka wyprzedaz i wyrzucanie dolca i albo bedzie pika w dol w ramach realizacji zyskow i drugiej fali wchodzacej w sklad korekty krotkoterminowej. Ten pierwszy scenariusz o wiele bardziej prawdopodobny na najblizszy czas.
Bo albo jest taka wyprzedaz i wyrzucanie dolca i albo bedzie pika w dol w ramach realizacji zyskow i drugiej fali wchodzacej w sklad korekty krotkoterminowej. Ten pierwszy scenariusz o wiele bardziej prawdopodobny na najblizszy czas.
L z 0.9333jen-yy pisze:sonia123 pisze:Kurna, kisi mi sie pozycja na aud/usd i nie wiem czy zamykac ze strata czy czekac ;/
- harymilloki
- Maniak
Ktoś o złocie coś może szepnąć? Jak go widzicie?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
przemo
jak z U J pokazywalem NIKKIe CI
z tych esek raczej uciekac nie trzymac
a widziales ze wyciagaly pejsy U J zawsze jak wyciagaj USRAKI U J na sesji USA skosne pozniej podciagaja juz nie pierwszy raz takie cos bylo
badz czujny bo np jesli na USA sesji na U J to prze waznie konsole wala i na AZJI lub nawet w dol jada jak jeszcze na NIKKIe sie zatrzyma na oporach i cofnie
jak z U J pokazywalem NIKKIe CI

no to zapakowałaś się w L na lokalnym szczycie.sonia123 pisze:L z 0.9333jen-yy pisze:sonia123 pisze:Kurna, kisi mi sie pozycja na aud/usd i nie wiem czy zamykac ze strata czy czekac ;/
moim zdaniem spadniemy ale ogólnie wydaje się że trend spadkowy od kwietnia zmienił się.
oczywiście rynek zweryfikuje

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
czekam jeszcze, od dłuższego czasu nie było mocnego zjazdu, wydaje mi się że takim zjazdem miała być reakcja na interwencje w Syrii, a teraz będzie to jakoś zrekompensowane, nie wiem, może przez AT
no i w ten scenariusz wpisuje mi się taki układ fal
no i w ten scenariusz wpisuje mi się taki układ fal