DayTrading: Piątek 13.09.2013
Re: DayTrading: Piątek 13.09.2013
jeśli kto chce jeszcze na ujku wskoczyć to ciekawe miejsce by teraz było bo korekta wzrostu się mogła skończyć raz dwa hambergjery wejdo i do góry dolar...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- kk.dreamer
- Pasjonat
obserwuje m15, wyglada jakby sie tam rgr rysował, jeżeli wyrysuje i prawe ramie i sie zrealizuje to masz spadek do okolo 99.223, trzeba obserwowaćmolmomas pisze:jeśli kto chce jeszcze na ujku wskoczyć to ciekawe miejsce by teraz było bo korekta wzrostu się mogła skończyć raz dwa hambergjery wejdo i do góry dolar...
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
tak, ale wcześniej musiałoby wyjść w okolice 99.83 i tam mam tp ;D
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- kk.dreamer
- Pasjonat
no tak by wychodziłomolmomas pisze:tak, ale wcześniej musiałoby wyjść w okolice 99.83 i tam mam tp ;D

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Wlk. Brytania: Jak ukraść bank
IAR - Biznes
13 Wrz 2013, 12:36
13.09.2013 (IAR) - Brytyjska policja aresztowała 12 mężczyzn podejrzanych o spisek w celu... ukradzenia banku. Scotland Yard ujawnił, że zatrzymani próbowali dostać się do systemu komputerowego brytyjskiej gałęzi wielkiego banku Santander.
Londyńska policja podaje, że akcja wywiadu i specjalistycznej jednostki do walki z cyber-przestępczością doprowadziła do wykrycia w porę zagrożenia. Nie podano szczegółów metody, jaką gang wziął na cel komputer w jednym z oddziałów Santander w Londynie. Policja tylko ujawniła mediom, że użyto programu rejestrującego i przesyłającego przestępcom uderzenia w klawiaturę i ruchy myszą po ekranie. Mogło to zdekonspirować hasła i inne zabezpieczenia i doprowadzić do zdalnego przejęcia kontroli nad oddziałem, a potencjalnie nawet nad całym bankiem w skali kraju.
Aresztowania nastąpiły w kilku dzielnicach Londynu odległych o wiele kilometrów od oddziału Santander, do którego miało nastąpić wirtualne włamanie. Inspektor Mark Raymond ze Scotland Yardu powiedział, że był to najbardziej złożony i inteligentny spisek tego rodzaju w dotychczasowych zmaganiach z cyberprzestępczością. Dodał, że policja zawdzięcza swój sukces pomocy ekspertów w sektorze bankowym.
-- Dodano: pt 13-09-2013, 13:06 --
DAX pare ptk wpadlo zysku wybili mi SL ktore przestawilem na zysk teraz odnowione S na tym podbiciu na 1 h
IAR - Biznes
13 Wrz 2013, 12:36
13.09.2013 (IAR) - Brytyjska policja aresztowała 12 mężczyzn podejrzanych o spisek w celu... ukradzenia banku. Scotland Yard ujawnił, że zatrzymani próbowali dostać się do systemu komputerowego brytyjskiej gałęzi wielkiego banku Santander.
Londyńska policja podaje, że akcja wywiadu i specjalistycznej jednostki do walki z cyber-przestępczością doprowadziła do wykrycia w porę zagrożenia. Nie podano szczegółów metody, jaką gang wziął na cel komputer w jednym z oddziałów Santander w Londynie. Policja tylko ujawniła mediom, że użyto programu rejestrującego i przesyłającego przestępcom uderzenia w klawiaturę i ruchy myszą po ekranie. Mogło to zdekonspirować hasła i inne zabezpieczenia i doprowadzić do zdalnego przejęcia kontroli nad oddziałem, a potencjalnie nawet nad całym bankiem w skali kraju.
Aresztowania nastąpiły w kilku dzielnicach Londynu odległych o wiele kilometrów od oddziału Santander, do którego miało nastąpić wirtualne włamanie. Inspektor Mark Raymond ze Scotland Yardu powiedział, że był to najbardziej złożony i inteligentny spisek tego rodzaju w dotychczasowych zmaganiach z cyberprzestępczością. Dodał, że policja zawdzięcza swój sukces pomocy ekspertów w sektorze bankowym.
-- Dodano: pt 13-09-2013, 13:06 --
DAX pare ptk wpadlo zysku wybili mi SL ktore przestawilem na zysk teraz odnowione S na tym podbiciu na 1 h
Ale to chcieli ukrasc santandera calego?Czy okrasc? 

[quote="Piter80"]Ale to chcieli ukrasc santandera calego?Czy okrasc?
[/quot
teraz dopiero skumałem

teraz dopiero skumałem

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
na UJKU mamy formacje trójkąta symetrycznego wybicie zapewne w przyszłym tygodniu i celem będzie 109 - dziwne, ale w przyszłym tygodniu jest taka możliwość że wystrzeli w górę (dziwna zbieżność z AT ? )
Później postaram się wrzucić wykres
Później postaram się wrzucić wykres
czyżby wycinka S na edku,złocie .... i L na ujku?
coś nerwowo przed danymi
coś nerwowo przed danymi
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

zaraz sie zacznie