teraz 7 swieczka na czerwono - M5, te 7 swieczek nie przebiło lokalnego dołka, wiec może up sie szykuje, bo mocy widac brak
DayTrading: Poniedziałek 12.08.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.08.2013
konsola, to była paru minutowa na m1 
teraz 7 swieczka na czerwono - M5, te 7 swieczek nie przebiło lokalnego dołka, wiec może up sie szykuje, bo mocy widac brak
Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, 13:26 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak

ja edka z perspektywy H4 widzę tak - niedługo przekonamy się co na to rynek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
@up
niecierpliwy jestem. najchętniej widzaiałbym dzisiaj edka cał dzień na czerowno - nawet na wykresie 1m
za pół godziny usa wchodzi, ciekawe co z edkiem zrobią
niecierpliwy jestem. najchętniej widzaiałbym dzisiaj edka cał dzień na czerowno - nawet na wykresie 1m
za pół godziny usa wchodzi, ciekawe co z edkiem zrobią
pamiętajcie, że jutro niemiecki ZEW, mogą grać pod dobry odczyt i faktycznie może się sprawdzić wizja Atlanticosa - podjazd pod 1,3350
Co to jest ten ZEW??
jak pod to podpiąć ostanią niespodziankę o dużo lepszej produkcji przemysłowej?? [przypominam, poajwiło się 2,5% zamiast oczekiwanych 0,4%http://finansopedia.forsal.pl/wiki/Indeks_ZEW pisze:Indeks ZEW – jest tworzony i publikowany przez niemiecki instytut Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung w Mannheim. ZEW jest wskaźnikiem sentymentu, który obrazuje nastroje i opinie dotyczące rozwoju sytuacji gospodarczej w Niemczech. Tworzenie wskaźnika oparte jest na wynikach comiesięcznej ankiety, w której 350 specjalistów z dziedziny finansów, przedstawia swoje przewidywania dotyczące kształtowania się sytuacji w gospodarce niemieckiej w ciągu najbliższych sześciu miesięcy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no mądrale ! odpowiadać na pytanie !
12 sie 2013, 13:38
Co to jest ten ZEW??
http://finansopedia.forsal.pl/wiki/Indeks_ZEW pisze:
Indeks ZEW – jest tworzony i publikowany przez niemiecki instytut Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung w Mannheim. ZEW jest wskaźnikiem sentymentu, który obrazuje nastroje i opinie dotyczące rozwoju sytuacji gospodarczej w Niemczech. Tworzenie wskaźnika oparte jest na wynikach comiesięcznej ankiety, w której 350 specjalistów z dziedziny finansów, przedstawia swoje przewidywania dotyczące kształtowania się sytuacji w gospodarce niemieckiej w ciągu najbliższych sześciu miesięcy.
jak pod to podpiąć ostanią niespodziankę o dużo lepszej produkcji przemysłowej?? [przypominam, poajwiło się 2,5% zamiast oczekiwanych 0,4%
12 sie 2013, 13:38
Co to jest ten ZEW??
http://finansopedia.forsal.pl/wiki/Indeks_ZEW pisze:
Indeks ZEW – jest tworzony i publikowany przez niemiecki instytut Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung w Mannheim. ZEW jest wskaźnikiem sentymentu, który obrazuje nastroje i opinie dotyczące rozwoju sytuacji gospodarczej w Niemczech. Tworzenie wskaźnika oparte jest na wynikach comiesięcznej ankiety, w której 350 specjalistów z dziedziny finansów, przedstawia swoje przewidywania dotyczące kształtowania się sytuacji w gospodarce niemieckiej w ciągu najbliższych sześciu miesięcy.
jak pod to podpiąć ostanią niespodziankę o dużo lepszej produkcji przemysłowej?? [przypominam, poajwiło się 2,5% zamiast oczekiwanych 0,4%
- 1MilionDolars
- Gaduła

Ja podobnie myślę, tylko, że od razu zjazd w okolice 1,32, ale .. zobaczymy.atlanticos pisze:ja edka z perspektywy H4 widzę tak - niedługo przekonamy się co na to rynek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pieniądze w życiu nie są najważniejsze, ale wszystko co w życiu ważne jest od nich zależne...
Mój dziennik: http://forex-nawigator.biz/forum/1-mili ... 22544.html
Nie ujawniam mojego systemu zajmowania pozycji na rynku.
Mój dziennik: http://forex-nawigator.biz/forum/1-mili ... 22544.html
Nie ujawniam mojego systemu zajmowania pozycji na rynku.
bardzo prosto - będzie downBOCZEK pisze:jak pod to podpiąć ostanią niespodziankę o dużo lepszej produkcji przemysłowej
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
To wychodzi na to ze największą kasznakę można robić przy ustalaniu oczekiwanej wartości, pewnie tam jest kasa z reki do ręki 
czyli nie manipulują przy odczycie wskaźnika, ale przy ustalaniu oczekiwanej wartości, tak
czyli nie manipulują przy odczycie wskaźnika, ale przy ustalaniu oczekiwanej wartości, tak
Tak myślę!
Tak myślę!
edek się trochę rozbujał za sprawą hamburgrów