spontfx pisze:a goldmany i ich 1.35??
możę o kablu mówili ???

a tak poza tym wierzysz jeszcze w bajki ???
po co mieliby dradzać swoje cele innym???
spontfx pisze:a goldmany i ich 1.35??
może obecne zjazdy to przygotowanie przed L na środę?atlanticos pisze:wg mnie w perspektywie kilku tygodni najpierw 1.32, 3160, a potem nie wykluczam nowego tegorocznego szczytu... ale każdy ma własny punkt widzenia.zypon pisze:co by sie nie dzialo ja chyba moje s pozamykam przy 1,30000 ( o ile miejmy nadzieje dojdzie do tego ) ... no chyba ze południe europy by sie solidnie zesrało... wtedy bym chyba przytrzymał dłuzej. Biorąc pod uwage ze jest kampania wyborcza w niemczech jest takie prawdopodobienstwo ze nie wszystkie zle informacje docieraja do opinii publicznej
A przed zejściem do 1.32 jeszcze jednego podbicia mi brakuje z kolejnym testem 1.3370- 1.34 - widzę dwa powody takiego scenariusza... po pierwsze nie skończyliśmy wg mnie 5 fali, a po drugie te 70% wszędzie na S to zdecydowanie za dużo... optymistów eskowych trzeba na wycieczkę jeszcze zabrać w góry na zwiedzanie
Ja ma ski od 1,5489 i edek od 1,3323, nic się nie martw, będzie SSSSSpkubiu pisze:czy ktos w końcu gra na spadki na kablu czy jestem sam
a kiedy nie chcą... zawsze polują a w tamtym tygodniu polowania ostrego nie bylozypon pisze:mnie też 5 fala zastanawia, ale powiem szczerze ze ta rzekoma gra na umocnienie dol ( do 1,28 na edku ) mery lynch i (chyba) goldman dała mi do myślenia. poza tym nie wiem, ale myślę że rynek nie zdyskontował jeszcze w sumie dobrych danych usa
wychodzi na to ze goldman i mery lynch nie czekają na 5 fale. Choć oczywiście chu****j wie czy nas nie chcą wydymać co się już nie raz zdarzało
oni mieli stopa na 1,28 więc ta pozycja im zgasła dawno temu....spontfx pisze:a goldmany i ich 1.35??
Ja tam konsoli póki co to nie widzę...zypon pisze:edek w konsoli sie miota