DayTrading: Poniedziałek 12.08.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.08.2013
zypon, dobry artkuł, ciekawie może być z tym qe5
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- harymilloki
- Maniak
EDEK... narazie UP co nie zmienia faktu że czekam na wejście w S...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
mi wychodzi 1,316, jak by było korekat, zobaczymy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- krzychu3_1989
- Pasjonat
a ma dla was znaczenie czy to będzie dzisiaj czy po jutrzejszych danych czy po środowych o PKB (dobre dane z Niemiec i może być nawet 1,3400)
czy źle kombinuje
czy źle kombinuje

- zastapmnie
- Pasjonat
bardzo naciągane tezy tego artykułu, moim skromnym zdaniem...BOCZEK pisze:zypon, dobry artkuł, ciekawie może być z tym qe5
nie po to od dłuższego czasu próbują przyzwyczaić rynki do cięć, co ma się przełożyć na w miarę spokojne zachowanie tych rynków, by nagle, z zaskoczenia jeszcze powiększać dodruk;
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
zastapmnie pisze:bardzo naciągane tezy tego artykułu, moim skromnym zdaniem...BOCZEK pisze:zypon, dobry artkuł, ciekawie może być z tym qe5
nie po to od dłuższego czasu próbują przyzwyczaić rynki do cięć, co ma się przełożyć na w miarę spokojne zachowanie tych rynków, by nagle, z zaskoczenia jeszcze powiększać dodruk;
dla mnie też to jest dziwne i nie bardzo wierze w to co tam piszą, ale ... gdyby się okazało że to prawda to byłoby to grubym skurwys***em i oczywistym biciem bardzo grubej kasy na boku przez członków fed. Niczego nie można wykluczać
dlatego ten artykuł uznałem za Ciekawy
Tak myślę!
Tak myślę!
harymilloki pisze:EDEK... narazie UP co nie zmienia faktu że czekam na wejście w S...
coś się edek nie może zdecydować... niech oleje to odbicie do 1,334 i od razu napierd***a

edek jest zdecydowany bardziej niż myślisz, sprawdz sobie gdzie na dzis są opcje
Tak myślę!
Tak myślę!
Moje spadkowe wizje na edku ,i jak to mówi Atlanticos rynek zweryfikuje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim się poddasz spróbuj !