teraz 7 swieczka na czerwono - M5, te 7 swieczek nie przebiło lokalnego dołka, wiec może up sie szykuje, bo mocy widac brak
jak pod to podpiąć ostanią niespodziankę o dużo lepszej produkcji przemysłowej?? [przypominam, poajwiło się 2,5% zamiast oczekiwanych 0,4%http://finansopedia.forsal.pl/wiki/Indeks_ZEW pisze:Indeks ZEW – jest tworzony i publikowany przez niemiecki instytut Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung w Mannheim. ZEW jest wskaźnikiem sentymentu, który obrazuje nastroje i opinie dotyczące rozwoju sytuacji gospodarczej w Niemczech. Tworzenie wskaźnika oparte jest na wynikach comiesięcznej ankiety, w której 350 specjalistów z dziedziny finansów, przedstawia swoje przewidywania dotyczące kształtowania się sytuacji w gospodarce niemieckiej w ciągu najbliższych sześciu miesięcy.
Ja podobnie myślę, tylko, że od razu zjazd w okolice 1,32, ale .. zobaczymy.atlanticos pisze:ja edka z perspektywy H4 widzę tak - niedługo przekonamy się co na to rynek
bardzo prosto - będzie downBOCZEK pisze:jak pod to podpiąć ostanią niespodziankę o dużo lepszej produkcji przemysłowej