Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79
Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.
lepiej te wejścia by wyglądały nietrafione na wielu parach walutowych niż na jednej,oczywiście wszystkie stratne. Ale ja się tak dobrze nie znam jak Ty
Na to wygląda

- uciekinier
- Pasjonat
Widzę że wszyscy uważamy że 132,8 jest kluczowe. Wuza wygląda na to że dziś nie zakończy się nasza podróż z Ejkiem
Ale powrót z podróży na szczyty nadal odległy
Powodzenia w powrocie z dalekiej podróży Tobie i sobie życzę

Powodzenia w powrocie z dalekiej podróży Tobie i sobie życzę

Ostatnio zmieniony 24 lip 2013, 20:05 przez uciekinier, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
- Kimkolwiek
- Pasjonat
zakączy? PANIE!! W morde jeza, cos pan...
No, tera gitara
No, tera gitara

Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
4 loty trzymane do 138 to jakieś 90 tys w plecy - przyjmujesz to na klate?uciekinier pisze:Wuza nie wiem czy to jest pocieszające , ale też jestem zapakowany 4 lotami eSek na Ejku. Już nawet przeliczam do jakiej ceny depo wytrzyma 138,050 jeszcze przyjmuję na klate![]()
Może coś pejsy nowego wniosą na sesji US, lub dane jutrzejsze bo dziś kalendarz pusty jak bęben

Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!
- kosmowariat
- Gaduła
w plecy będzie dopiero jak zamknie ...
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Trochę śmietnik robicie Panowie 
Zamknięcie w tej chwili mija się totalnie z celem, tak długo jak daily nie zamknie się powyżej 132,5 lub 132,8 tak długo nie widzę przesłanek do testu wyższych poziomów.
Eur/Jpn nie jest "prawdziwą" parą walutową, jest hybrydą obliczaną na podstawie kursu U/J i Eur/Usd stąd te dwie pary wyznaczają jej kierunek w większym stopniu.
Obie wyglądają pro spadkowo co dałoby mocną przecenę na EJ i to się narazie nie zmienia.
Eur/Usd - 1,325 dawało odbicie w dół już nie raz, dodatkowo obecny poziom rysuje szansę na duży RGR na wysokich TF ~
Usd/Jpn - Mimo dobrych danych z Usa, mocnego przemówienia Obamy czy też wygranej Abe. Nadal nie widzimy nowych szczytów, technicznie parę tę czeka głębsza korekta i jak widać słowa i dane nie mają na to wielkiego wpływu. (EW count dla Usd/Jpn, h4, Przez użytkownika Venzen z FF)

Zamknięcie w tej chwili mija się totalnie z celem, tak długo jak daily nie zamknie się powyżej 132,5 lub 132,8 tak długo nie widzę przesłanek do testu wyższych poziomów.
Eur/Jpn nie jest "prawdziwą" parą walutową, jest hybrydą obliczaną na podstawie kursu U/J i Eur/Usd stąd te dwie pary wyznaczają jej kierunek w większym stopniu.
Obie wyglądają pro spadkowo co dałoby mocną przecenę na EJ i to się narazie nie zmienia.
Eur/Usd - 1,325 dawało odbicie w dół już nie raz, dodatkowo obecny poziom rysuje szansę na duży RGR na wysokich TF ~
Usd/Jpn - Mimo dobrych danych z Usa, mocnego przemówienia Obamy czy też wygranej Abe. Nadal nie widzimy nowych szczytów, technicznie parę tę czeka głębsza korekta i jak widać słowa i dane nie mają na to wielkiego wpływu. (EW count dla Usd/Jpn, h4, Przez użytkownika Venzen z FF)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czym się tak wyćwiczyłeś, że jesteś w stanie non stop zachowywać zimną krew? Poza forexem też tak masz?
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!
Jeżeli się oddaje zysk to nie boli tak bardzojak_zyc pisze:Czym się tak wyćwiczyłeś, że jesteś w stanie non stop zachowywać zimną krew? Poza forexem też tak masz?