hehe, widzę że jesteś "pracoholikiem" i nawet w czasie powrotu z wakacji nie obchodzi się bez doglądania wykresów

Byłbyś w stanie tak ładnie opisywać więcej transakcji na bieżąco, czy to za dużo roboty?

Postaram się ale nie zawsze mam czasxspojlerx pisze:Dzięki za tak treściwy opis, hehe![]()
hehe, widzę że jesteś "pracoholikiem" i nawet w czasie powrotu z wakacji nie obchodzi się bez doglądania wykresów
Byłbyś w stanie tak ładnie opisywać więcej transakcji na bieżąco, czy to za dużo roboty?
elcin2 pisze:Wuza jak myslisz co najbardziej wplywa na twoje trejdy, chodzi mi o to czy to jest jakas wiedza ksiazkowa, jakas obmyslana taktyka czy moze po prostu doswiadczenie?
Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na takie pytanie, wszystko w pewnym stopniu. Najwięcej moim zdaniem daje doświadczenie, forex jest powtarzalny. Myślę, że mam za sobą już dobre kilka tysięcy godzin oglądania wykresów, to buduje pewnego rodzaju "intuicję", czucie rynku, dużo łatwiej wyznaczyć pewne poziomy wejść i wyjść.elcin2 pisze:Wuza jak myslisz co najbardziej wplywa na twoje trejdy, chodzi mi o to czy to jest jakas wiedza ksiazkowa, jakas obmyslana taktyka czy moze po prostu doswiadczenie?
kosmowariat pisze:wybory w japonii mogą otwierać do tego drogę. Wg. raportów COT spekula przestawiła się na shorty na JPY.
Dodam coś od siebie, do tego co wpływa na tradingNigdy, ale to przenigdy, nie sugerować się innymi