Dzisiaj cały dzień już na nowych zasadach ale wiadomo że troszkę potrwa zanim się na nie przestawię.
Początek dnia mało obiecująco bo 3xSL na ujku: -3.0, -3.5 i -3.5 oraz SL na kangurze -4.0
Później w jednej minucie zamknąłem pierwszy plus na edku +6.8 (na screenie widać że była szansa wyciągnąć z tego min x2 a nawet x3 więcej ale byłem po 4xSL więc brałem pierwszy plus jaki był) ale i też kolejny SL na kangurze -5.0 więc w sumie te dwa się pokryły. Inna sprawa że zagrałem dwa wejścia na różnych parach więc już odpuszczam takie sytuacje dalej.
W tym czasie jeszcze jedno wejście miałem na kangurze i tym razem bardzo ładnie i szybko weszło +13.1 ale i tak bilans dnia był minimalnie pod kreską.
Po małej przerwie znalazłem miejsce na kontynuację myśli spadków na kangurze i nawet podwoiłem ryzyko przez dwa wejścia. Jedno z nich zamknąłem dosyć szybko na +3.8 tylko po to aby bilans dnia wskoczył nad kreskę ale całe szczęście było drugie wejście i ono ładnie dało +13.8 a na screenie widać że tym razem trafiłem z TP bo na starych zasadach wróciło do BE.
Po kolejnej przerwie już na zakończenie dnia zaczaiłem się na UP edka ale cena jakoś zatrzymała się i trochę mnie to zaniepokoiło i szybko zamknąłem a widać że ładnie poszli ponad 20p. Nie zraziłem się tym jednak bo w sumie nie ma czym

i jeszcze dorzuciłem szybkie +6.5 na ujku.
Prawie wszystko na screenach niżej. Dzisiaj aż 11 wejść a wcześniej miałem problem aby zrobić 10 przez cały tydzień. Nowe zasady generują mi strasznie dużo sygnałów i muszę nabrać trochę wprawy aby odsiewać te bardziej ryzykowne. Już jednak widzę że dobrze mi zrobił taki dzień jak dzisiaj bo lekko ponad 5% na plus zrobiłem i dobrze się z tym czuję oraz mam ochotę testować dalej nowe zasady. Jeszcze jednak sporo czasu aby przy nich zostać bo może to tylko kwestia szczęścia dzisiaj była
green shot screen capture
image upload
free screen capture
capture software
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.