BO & FBO
Re: BO & FBO
ja też nie widziałem sygnału do wejścia ale dzisiaj ciężko może być w cokoliwek wejść bo strasznie dużo danych i będzei dalej bujać
z usd/cad spójrz na W1 wydaje się że jeszcze trochę mogą spadać do tego BO z W1 przynajmniej
z usd/cad spójrz na W1 wydaje się że jeszcze trochę mogą spadać do tego BO z W1 przynajmniej
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Ja dziś chyba pasuje. Jest do przodu i nie będę kombinowal bo dużo danych. Mam chrapke na EUR gbp ale czekam na konkretne potwierdzenie. Powiem wam ze real mi sprzyja, każda decyzja jest przemyślana i jestem bardziej jej pewien. W prawdzie to dopiero 5 dzień ale jestem dobrej myśli. Jeszcze 3 dni temu płakałam czerwinkowi na pw ze mi się wszystko pomieszalo ale jak obudziłem się następnego dnia wszystko było w porządku. Teraz mam wolne z racji złej pogody wiec cały czas wolny poświęcam obserwacji rynku. Zobaczymy czy jak pójdę do pracy to passa się podtrzyma. Zauważam tez ze podczas 3 letnich poszukiwań i zapoznania się z rynkiem ta technika jest dla mnie odpowiednią. Minął mi też czas kiedy liczyłem na miliony i po chwili sukcesów podkręcalem lota i chciałem zostać milionerem-wyroslem chyba z tego i patrze na sprawę bardziej realnie:-) jedyne co to musze się wystrzegać właśnie takiego braku wiary w siebie jak kilka dni temu a będzie dobrze.
musiałem to z siebie wylac:-P
musiałem to z siebie wylac:-P
na eur/gbp dali jakiś czas temu znać mogą dojść do tej zl z H4 ale dzisiaj wszystko szybciej się dzieje i ciężko się połapać 

no i bardzo ładnie, jak widać momo i potwirdzenie to jest to co musimy szukać, nie mówię że dojdą nie wiadomo gdzie ale cena z reguły od r azu idzie do góry i możemy w jakiś sposób nadzorować trajd.
Sam jeszcze zastanawiam się jak rozgryzać takie wejścia czy na danym miejscu czekać jeszcze na FBO czy grać od razu po potwierdzeniu.
Po prostu jest parę schematów które ryenek robi i trzeba je wypatrzyć i wyobserować
Sam jeszcze zastanawiam się jak rozgryzać takie wejścia czy na danym miejscu czekać jeszcze na FBO czy grać od razu po potwierdzeniu.
Po prostu jest parę schematów które ryenek robi i trzeba je wypatrzyć i wyobserować
no to pobujali ale tego można było się spodziewać jeszcze chyba o 16:30 będzie bujać 
Ja przyskalpowałem na gbp/chf podobna sytuacja do na eur/gbp wziąłem na najbliższym TP i na dzisiaj koniec.

Ja przyskalpowałem na gbp/chf podobna sytuacja do na eur/gbp wziąłem na najbliższym TP i na dzisiaj koniec.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam. U mnie jest taki problem, że rano wychodzę do pracy i niewiele mam okazji do zagrania. Przed pracą przeglądam wszystkie pary na szybko i jeśli jest coś na co czekam to otwieram pozycję. Czasem bez żadnego potwierdzenia na niższym interwale bo wtedy miałbym problem cokolwiek zagrać. Po południu wiadomo jak jest - różnie - jednak biorę co jest:)
Wczorajszy kabel zamknięty na BE - 0. Też widziałem to FBO co Czerwinek, M15 o czym chyba wczoraj pisałem pokazywało odwrót ale zostawiłem nie chcąc sugerować się tym interwałem jednak myślałem, że nie spadną tak nisko, że zawalczą.
Poniżej trejd z rana, poszło wg. planu.
Zaccny, cieszę się, że dobrze Ci idzie. Mnie też czasem nachodzą że tak powiem cięższe chwile ale na szczęście to chwilowe.
Wczorajszy kabel zamknięty na BE - 0. Też widziałem to FBO co Czerwinek, M15 o czym chyba wczoraj pisałem pokazywało odwrót ale zostawiłem nie chcąc sugerować się tym interwałem jednak myślałem, że nie spadną tak nisko, że zawalczą.
Poniżej trejd z rana, poszło wg. planu.
Zaccny, cieszę się, że dobrze Ci idzie. Mnie też czasem nachodzą że tak powiem cięższe chwile ale na szczęście to chwilowe.
Spiesz się powoli.
Kabelek dzisiaj, miałem jeszcze 1 inny trejd tez na plusie ale wstawiam kabelka bo dużo zainteresowanych ta para:)
Ostatnio wchodzę w rynek bardzo rzadko, ale widzę, ze moje trejdy staja się zyskowne co mnie bardzo cieszy
Na myfxbook pokazuje mi dzisiaj 326,9 pipsow do przodu swoisty rekord...
<hura>
Ostatnio wchodzę w rynek bardzo rzadko, ale widzę, ze moje trejdy staja się zyskowne co mnie bardzo cieszy

Na myfxbook pokazuje mi dzisiaj 326,9 pipsow do przodu swoisty rekord...

Ostatnio zmieniony 04 kwie 2013, 20:33 przez Trader1, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale jaka.... Kurde czailem się na EUR gbp na danych ale nie chciałem wejść ale nie wiem jak ale wszedłem i się skapnalem jak było 20 procent konta w plecy.... Odrobilem teraz trochę na aud USD ale i tak dziś w plecy mimo 2 zyskownych transakcji..... A aud USD wszedłem i ustawiłem sl i TP takie małe bo cos kolo 20 pip nie myślałem że tak szybko dojdą. Wracam a tu TP....
w sumie to może i dobrze
Trader1 jedziemy na jednym wózku. Moje pierwsze depo grając ta technika:-)

Trader1 jedziemy na jednym wózku. Moje pierwsze depo grając ta technika:-)
Tak patrzę na kabla i wczoraj zrobili to na co liczyłem przedwczoraj, ale nic kolejna nauka jak rynek chodzi, wczoraj pisałem że jak zrobią na kablu FBO to dojdą do tego TP no i zrobili to ale sam w to nie wierzyłem jak zobaczyłem że wczoraj tak przebili minima i bardziej liczyłbym na spadek no ale rynek właśnie tak działa że jak już nikt nie wierze że tam pójdą to oni właśnie tam pójdą