BO & FBO
Re: BO & FBO
i tak wiadomo że będzie jazda w dół więc już teraz można się ustawić
zwłaszcza na EUR/JPY i GBP/JPY 
jeżeli chodzi o mnie to nie gram na danych wolę wejść trochę później jak dadzą oczywiście możliwość, sam jestem ciekawy co zrobią, oczywiście aktualnie dla mnie na żadnej parze nic nie wiadomo musi się coś wyklarować ale nie widzę na tę chwilę możliwości wejścia
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Od jakiegoś czasu sami nie wiedza gdzie maja pójść.
Ale jak dowala to może być za późno.
ja niestety jestem w trejdzie i mam troszkę na minusie wiec nie wyjdę (gram na umocnienie dolara), ale raczej kiepsko to widzę - jak zbyt mocno spred się rozszerzy to tez mnie wytnie.
Trudno jak coś znów czeka mnie odrabianie i 0,01 lota
Ale jak dowala to może być za późno.
ja niestety jestem w trejdzie i mam troszkę na minusie wiec nie wyjdę (gram na umocnienie dolara), ale raczej kiepsko to widzę - jak zbyt mocno spred się rozszerzy to tez mnie wytnie.
Trudno jak coś znów czeka mnie odrabianie i 0,01 lota
według mnie ale to wróżenie z fusów, pójdą up zrobią FBO i potem się zesrają w dół jeżeli tak nie zrobią to nie gram 
Jak pójdą up to wychodzę i tez już dziś nie gram.
Witam. Ja dopiero wróciłem z pracy więc chyba dziś już nic nie zagram ale mam zaliczone dwa trejdy. Pierwszy z wczorajszego wieczora ( aud usd ) natomiast drugi z dzisiejszego poranka ( aud chf ). Niewielkie profity ale ciężko było znaleźć coś lepszego.
Edit. Dodaję załącznik aud usd m30 ponieważ to na podstawie tego TF był trejd.
Edit. Dodaję załącznik aud usd m30 ponieważ to na podstawie tego TF był trejd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spiesz się powoli.
- klonmarcin
- Maniak

Możesz przybliżyć podstawę Twojej analizy ?i tak wiadomo że będzie jazda w dół więc już teraz można się ustawićzwłaszcza na EUR/JPY i GBP/JPY
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
no ja po danych wszedłem w aud/usd taką starą metodą fałszywego wybicia z trójkąta, audi już zamknięty, dodatkowo wszedłem już z FBO na ZL z H1 w nzd/usd od rana się czaiłem na kiwi ale czegoś mi brakowało i właśnie na danych to zrobili. kiwi zostawiam pewnie przed wieczorem wyjdę bo do tp dzisiaj drugiego napewno nie dojdą a chcę miec spokojną głowę przed weekendem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na podstawie jakiego interwału mówisz? I jakie masz zdanie teraz na temat tej sytuacji?czerwinek pisze:według mnie ale to wróżenie z fusów, pójdą up zrobią FBO i potem się zesrają w dół jeżeli tak nie zrobią to nie gram
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
gratulacje dla tych co zarobili, ja przed danymi jeden skalp na minus a tak to nie widziałem nic ciekawego (no i czasu za bardzo na grę nie miałem)
miłego weekendu
miłego weekendu