jeżeli chodzi o mnie to nie gram na danych wolę wejść trochę później jak dadzą oczywiście możliwość, sam jestem ciekawy co zrobią, oczywiście aktualnie dla mnie na żadnej parze nic nie wiadomo musi się coś wyklarować ale nie widzę na tę chwilę możliwości wejścia
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Od jakiegoś czasu sami nie wiedza gdzie maja pójść.
Ale jak dowala to może być za późno.
ja niestety jestem w trejdzie i mam troszkę na minusie wiec nie wyjdę (gram na umocnienie dolara), ale raczej kiepsko to widzę - jak zbyt mocno spred się rozszerzy to tez mnie wytnie.
Trudno jak coś znów czeka mnie odrabianie i 0,01 lota
Witam. Ja dopiero wróciłem z pracy więc chyba dziś już nic nie zagram ale mam zaliczone dwa trejdy. Pierwszy z wczorajszego wieczora ( aud usd ) natomiast drugi z dzisiejszego poranka ( aud chf ). Niewielkie profity ale ciężko było znaleźć coś lepszego.
Edit. Dodaję załącznik aud usd m30 ponieważ to na podstawie tego TF był trejd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no ja po danych wszedłem w aud/usd taką starą metodą fałszywego wybicia z trójkąta, audi już zamknięty, dodatkowo wszedłem już z FBO na ZL z H1 w nzd/usd od rana się czaiłem na kiwi ale czegoś mi brakowało i właśnie na danych to zrobili. kiwi zostawiam pewnie przed wieczorem wyjdę bo do tp dzisiaj drugiego napewno nie dojdą a chcę miec spokojną głowę przed weekendem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
gratulacje dla tych co zarobili, ja przed danymi jeden skalp na minus a tak to nie widziałem nic ciekawego (no i czasu za bardzo na grę nie miałem)
miłego weekendu