BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

kashper pisze:
czerwinek pisze:według mnie ale to wróżenie z fusów, pójdą up zrobią FBO i potem się zesrają w dół jeżeli tak nie zrobią to nie gram :)
Na podstawie jakiego interwału mówisz? I jakie masz zdanie teraz na temat tej sytuacji?
NA podstawie wszystkich interwałów bo obserwuję wszystkie, ale i tak to nie ma znaczenia bo jak pisałem to było wróżenie takie sobie żę chciałbym aby tak zrobili aktualnie mulą i pewnie nic z tego nie wyniknie, ja już skończyłem na dzisiaj tylko siedzę w nzd/usd i czekam sobie.
Nie zrobili tego co chciałęm więc już nie analizuję na dzisiaj edek się mocno trzyma od wczoraj więc ciężko przeciw niemu teraz grać niedługo będzie przynajmniej jaki profit zjadać :)
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Ja dziś lekki minus. Próbowałem cos ugrac na EUR gbp ale przespalem jak było w proficie a później mnie wycieli.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

mi w piątek udało się jeszcze uciec przed strzałme w górę na nzd/usd mimo wszystko nadal bym liczył na spadek na tej parze. a jak tam macie jakie ciekawe obserwacje na dzisiaj ?:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

manygridi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: manygridi »

nic nie widzę ciekawego, może AUDUSD da sygnał na ES....

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Chyba na ED szykuje się FBO i w dół.

manygridi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: manygridi »

trochę naciągane ale skusiłem się na to:
Obrazek
windows 7 screen shot

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

ja wszedłem w eur/aud nie wiem czy nadaje się do tego dziennika, wszedłem niską pozycją ale chciałbym ugrać niecałe 1000pipsów :)
wątpię czy się uda bo pewnie moja cierpliwość nie wytrzyma a może uda się musiałbym zapomnnieć o tym trejdziei potrzymać do z miesiąc :)
Jest ładna dywergencja, odbili od złamanej linii trendu, zrobili przed rajdem w górę FBO, celem mogłoby być BO z W1 jednak za nim tam by doszli może minąć sporo czasu. Z drugiej strony jak wiedzielibyśmy w którą stronę idą to moglibyśmy co korekta na tej parze ponownie wchodzić buy, polecam obserwacji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Czerwieniek, a może właśnie o takie trejdy chodzi.. duży TF wiec ciężko go oszukać, wchodzisz 2,3 razy na miesiąc zgarniasz nawet w sumie 1000 pipsow i masz wolne.
Niestety to jeszcze nie dla mnie najpierw muszę się jeszcze sporo nauczyć i oswoić ale w przyszłości - tak może być łatwiej i pewniej.

Co myślicie o usdypy na sell?

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

spróbuj kiedyś tak zagrać to zobaczysz jak łatwo i przyjemnie trzyma się pozycję przez miesiąc :) jeżeli masz tyle siły to spróbuj mi to naprawdę słabo wychodzi a raczej w ogóle a spóbuję a co tam. Wiesz kiedyś można wejść w jedną dwie pozycje na dłużej i sobie codziennie coś tam przyskalpować.

Na usd/jpy nie wiem jaka sytuacja bo tej party po prostu jakoś nie cierpię i w ogóle od długa dość nie gram na niej

Ahmed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ahmed »

WItam,wrzucam zagranie z dzisiaj fibbo 50%. Liczyłem na więcej ale sił starczyło tylko na +30pips

Obrazek
Cenka opada

ODPOWIEDZ