BO & FBO
Re: BO & FBO
Nzdusd na sell dobrze wygląda na większa jazdę.
właśnie wszedłem jakieś 10 minut temu na sell
zobaczymy jak potiwrdzą lepiej to może dołożę
zobaczymy jak potiwrdzą lepiej to może dołożę

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Usdjpy i audjpy wyglądaj spadkowo ale na nich dzisiaj bog mi sie załączył i troszkę poleciałem z kapitałem (uważałem, ze przed spadkiem musza iść jakieś 30 pipsow do góry i się przejechałem(zagrałem bui a, ze większość trejdow ostatnio mam na plus wiec dlaczego by nie zazucic większego lota
i dupa), ale całkiem możliwe, ze zaraz własnie dojdą tam gdzie celowałem- niestety beze mnie).
Tak dziwnie mam, ze po mocno udanym dniu lepiej żebym do kompa nie podchodził... (ale już mnie ściągnęło na ziemie )

Tak dziwnie mam, ze po mocno udanym dniu lepiej żebym do kompa nie podchodził... (ale już mnie ściągnęło na ziemie )
dzisiaj o 14:30 wazne dane dla usd i cad może na tej parze być ostro ale wczoraj prawie zachaczyli o BO z W1, według mnie spodziewać się można powrotu do tego BO i ewentualną jazdę poźniej do góry
Trajder1 , czerwinek,
o co chodzi z tym NZDUSD, nic nie widze, możecie wkleić w wolnej chwili?
o co chodzi z tym NZDUSD, nic nie widze, możecie wkleić w wolnej chwili?
już o nic ja wyszedłem z trejdu nie chcą narazie iść w dół to wyszedłem 
Zrobili takie tam FBO na M15 i liczyłem na kontynuację spadków do BO z dołu, ogólnie powinni spadać dalej na tej parze i po prostu szukam punktu zaczepienia

Zrobili takie tam FBO na M15 i liczyłem na kontynuację spadków do BO z dołu, ogólnie powinni spadać dalej na tej parze i po prostu szukam punktu zaczepienia
EURAUD ładna reakcja na ZL D1,
na H1 FBO i momo w dół, jest szansa na potwierdzenie
na H1 FBO i momo w dół, jest szansa na potwierdzenie
tak sobie myślę, żę fajnie że coraz więcej osób coś wrzuci zasugeruje wówczas łatiwje więcej par ogarnąć
no zobaczymy szansa jest ale TP nie dużo po takim FBO jak wczoraj na longa cześto takie ZL z D1 zjadają ale jakaą rekcja powinna być przynajmniej to TP1

No ta opcja tam wygląda bardzo dobrze jak dla mnie. jeszcze jakieś male potwierdzenie i można się lądować
Usdjpy i aud jpy teraz tez dobrze wyglądają na małego longa do ZL z H1
Gbpusd jeszcze nic nie widać reakcji ale do góry maja jakoś mała sile wiec tez można obserwować na sell.(może coś się trafić w niedługim czasie - tym-bardziej , ze są na górce)
Usdjpy i aud jpy teraz tez dobrze wyglądają na małego longa do ZL z H1
Gbpusd jeszcze nic nie widać reakcji ale do góry maja jakoś mała sile wiec tez można obserwować na sell.(może coś się trafić w niedługim czasie - tym-bardziej , ze są na górce)
Z tego co widze wszyscy czekaj na dane. O 14.30 będzie można albo dużo zarobić albo dużo stracić.
Siedzicie na danych czy wysiadacie ?
Siedzicie na danych czy wysiadacie ?