BO & FBO
Re: BO & FBO
Zaccny, zerkam na tę parę ale mnie brakuje konkretnego momo w dół. Jeśli takie momo w tej chwili by powstało to wyznaczyłbym jakieś wejście w strefie MZ. Dzięki takiemu podejściu omija mnie sporo wejść ale jakoś lepiej się z tym czuję. Wg. mnie jeszcze nie dojrzeli do S ale to tylko moja opinia.
Edit.. Gbp Usd M15 zaczęło nieciekawie wyglądać. Mam obawy, że wrócą w okolice 1.5015. Nie zamykam bo nieraz mnie M15 zmyliło więc czekam.
Edit.. Gbp Usd M15 zaczęło nieciekawie wyglądać. Mam obawy, że wrócą w okolice 1.5015. Nie zamykam bo nieraz mnie M15 zmyliło więc czekam.
Spiesz się powoli.
siedzę przed kompem ale nadal nie widziałem na nzd_usd żadnego momo, może zaccny to zaznaczyć ?
Fajnie dzisiaj zachował się nzd_jpy nie było moich potwierdzeń na chwilę skalpowałem ale te sygnały dzisiaj bez momo były bardzo wyraźne zrobili takie podwójne FBO co jest bardzo silnym sygnałem i ładnie doszli do BO, szkoda żę nie grałem cały czas tej pozycji ale cały czas siedzę w kablu i nie wiem czy na noc nie wyjść jedną pozycją a pozostałe zostawić.
NA aud/chf fajna sytuacja tylko szkoda że na szczycie nie zrobili tego PB, niedawno był engol z D1 dzisiaj PB NA D1 tylko szkoda żę nie wyżej a liczyłem że zrobią tego PB na D1 wyżej wówczas jutro bym zasadzał się w S a tak to poptarzę.
Fajnie dzisiaj zachował się nzd_jpy nie było moich potwierdzeń na chwilę skalpowałem ale te sygnały dzisiaj bez momo były bardzo wyraźne zrobili takie podwójne FBO co jest bardzo silnym sygnałem i ładnie doszli do BO, szkoda żę nie grałem cały czas tej pozycji ale cały czas siedzę w kablu i nie wiem czy na noc nie wyjść jedną pozycją a pozostałe zostawić.
NA aud/chf fajna sytuacja tylko szkoda że na szczycie nie zrobili tego PB, niedawno był engol z D1 dzisiaj PB NA D1 tylko szkoda żę nie wyżej a liczyłem że zrobią tego PB na D1 wyżej wówczas jutro bym zasadzał się w S a tak to poptarzę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Ja wchodziły na podstawie tego

Nie wiem może to zwykle szczęście początkującego ale najważniejsze że profit uje i cały czas trzymam ponieważ widzę kontynuację. Fajne fbo szykują się też na EUR CHF i USD CHF

Nie wiem może to zwykle szczęście początkującego ale najważniejsze że profit uje i cały czas trzymam ponieważ widzę kontynuację. Fajne fbo szykują się też na EUR CHF i USD CHF
Moje dzisiejsze wejscie

Z Nzd USD wyszedłem wczoraj przed snem ale nie żałuję. Ważne ze zadziałało. Dziś jak narazić będę jeszcze połowa na EUR gbp

Z Nzd USD wyszedłem wczoraj przed snem ale nie żałuję. Ważne ze zadziałało. Dziś jak narazić będę jeszcze połowa na EUR gbp
ładnie zaccny, mnie niestety na BE wywalili na kablu, moja wina wczoraja zrobili FBO i sygnał do wyjścia niestety nie chciałęm rynku słuchać 
Ja dzisiaj na wczorajszym minimum zrobią FBO i potiwerdzą to pewnie dzisiaj dojdą do TP z wczoraj.
Jednak nie wiem czy dzisiaj nie grać ustalają stopy i konferencje banków ogólnie czuję że dzisiaj ostato będą kosić lepiej uważać już widać co zrobili z JPY.

Ja dzisiaj na wczorajszym minimum zrobią FBO i potiwerdzą to pewnie dzisiaj dojdą do TP z wczoraj.
Jednak nie wiem czy dzisiaj nie grać ustalają stopy i konferencje banków ogólnie czuję że dzisiaj ostato będą kosić lepiej uważać już widać co zrobili z JPY.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Ja wczoraj zdążyłem wyjść z kabelka i odrobilem stratę gdzie rano wycieli mnie jak leszcza (w sumie to nim jestem) a nawet wyszedłem kilka pips na +
Siedzi ktoś w kabelku ??
Mi wczoraj zabrakło odwagi, ale dziś jestem od samego dołu..

ja na kablu wczoraj SL, łudziłem sie do końca 
dzisiaj ugrałem na edku

upload pic
i kombinuje jeszcze tu:

image

dzisiaj ugrałem na edku

upload pic
i kombinuje jeszcze tu:

image
dzisiaj co do kabla zabrakło mi FBO do wejściaTrader1 pisze:Siedzi ktoś w kabelku ??