BO & FBO
Re: BO & FBO
Ja tam bylem... aud cad ale jak zwykle wyszedlem na malym proficie, bo stwierdzilem, ze dobrze by bylo jakby jeszcze troszke podrosli.... i malo tego zobaczylem pozniej mocno widoczne fbo na usd cad na sell.!. , niestety setup na sell byl ale tylko na m15... i wiecie co..! Malo tego reszta Tf wiekszych mowilaa juz wtedy up(NAJGORSZE, ze widzialem. to przed wej życiem w sell)... niestety ten trejd dotrzymalem do konca, reszty sie mozna domyslec,..
Naszczescie sl nie byl wygorowany dlatego dzien na malym minusie, nie wstawiam wykresow bo pisze z tableta..
Czerwieniek mozna na telefonie linie na wykresie rysowac? Ja na tablecie zainstalowalem probnie mt4 ale chyba nie moge tam cudow tu zrobic.
Naszczescie sl nie byl wygorowany dlatego dzien na malym minusie, nie wstawiam wykresow bo pisze z tableta..
Czerwieniek mozna na telefonie linie na wykresie rysowac? Ja na tablecie zainstalowalem probnie mt4 ale chyba nie moge tam cudow tu zrobic.
czasami rzucę na tę parę okiem ale ogólnie mi jakoś nie leży ta para czasem coś zagram, ale dzisiaj grałem pierwsz raz na podobnej parze do tej nzd/cad całkiem przez przypadek i sukces jak dla mnie ogromny, ale sytuacja była dla mnie bardzo klarowna, tak więc dzień bardzo udany. Daję zrzut z H4 bo tam ładnie wszystko widać a później dokładałem oglądając M15.radoslav47 pisze:Hello czerwinek, audcad obserwujesz ?
Co o tym sądzisz ?
Jeszcze zrzut z H1, łądnie to wygląda, czyżby kolejna przegapiona okazja
Nie wiem czy można ja nie rysuje z reguły nadzoruję pozycję po wyjściu z roboty. Ale czasem też wchodze jak mam jakąs parę lub kilka obczajonych co mogą zrobić to nie muszę mieć kresek po prostu jeżeli dojdą tam gdzie chce i dadzą znak to wchodzę.Trader1 pisze: Czerwieniek mozna na telefonie linie na wykresie rysowac? Ja na tablecie zainstalowalem probnie mt4 ale chyba nie moge tam cudow tu zrobic.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- Pełnomocnik
- Pasjonat
nzd_cad
Teraz to chyba już UP. Look na W1 i H4...
Szarpnąłem Edzia L ... zobaczym co się z tego urodzi
jak dla mnie to powinni zrobić poziom ok 3140
Teraz to chyba już UP. Look na W1 i H4...

Szarpnąłem Edzia L ... zobaczym co się z tego urodzi

teoretycznie powinni up iść na nzd/cad ale auc/cad wygląda spadkowo więc w sumie nic nie wiadomo, ja wczoraj zrobiłem na tej parze co do mnie należało i dzisiaj już nie interesuje się tą para.
jeżeli chodzi o edzia to każdy liczy na up ale ka mimo wszystko nie widzę klarownych syganłów na up.
Natomiast eur/gbp fajnie wygląda z D1 może trochę będzie na shorta później ugrać
EDIT:
według mnie jeszcze gbp/cad ciekawie na wzrosty wygląda.(w sumie po głębszej analizie wycofuję się ale będę obserwował, zobaczy się co na danych zrobią)
Ale też patrzę w kalendarz dzisiaj i masa ważnych danych trochę strach grać bo to dane z funta potem z usa i potem jeszcze z europy jakiś burak przemawia, będzie ostre koszenie dzisiaj
jeżeli chodzi o edzia to każdy liczy na up ale ka mimo wszystko nie widzę klarownych syganłów na up.
Natomiast eur/gbp fajnie wygląda z D1 może trochę będzie na shorta później ugrać
EDIT:
według mnie jeszcze gbp/cad ciekawie na wzrosty wygląda.(w sumie po głębszej analizie wycofuję się ale będę obserwował, zobaczy się co na danych zrobią)
Ale też patrzę w kalendarz dzisiaj i masa ważnych danych trochę strach grać bo to dane z funta potem z usa i potem jeszcze z europy jakiś burak przemawia, będzie ostre koszenie dzisiaj

Zagranie na eur cad.. Tp nie osiągnięte ale jakoś tak mozolnie im to szlo bez większego entuzjazmu, a wczoraj stratę miałem, wiec chociaż troszkę na plus podciągane ... (starta odrobiona + mały plus)
Edit: w sumie błąd TP1 osiągnięte idealnie na TP 2 niedotrzymalem
Edit: w sumie błąd TP1 osiągnięte idealnie na TP 2 niedotrzymalem
Jeszcze gbp chf tez nie dotrzymałem do TP a "na pewno" pójdzie wyżej ale muszę skończyć na dziś grę... Jutro tez jest dzień 
zamknąłem bo fbo na m5 a ja nie mogę dłużej czekać
P.S zresztą wynik jak dla mnie i tak super zadawalajcy

zamknąłem bo fbo na m5 a ja nie mogę dłużej czekać
P.S zresztą wynik jak dla mnie i tak super zadawalajcy

- Pełnomocnik
- Pasjonat
Na UDS/CAD D1 ładne FBO ale tak jakby w lesie zrobione - swoją drogą spójzcie ile tam było (na D1) ,,fałszywych,, FBO 

Ale buja teraz już wiem czemu dane lepiej odpuścić 

Pełnomocnik możesz napisać jakie fałszywe FBO widziałeś na zrzucie jakimś?
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Wgląda na to że się na EJ ruszyło w końcu.